http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

KingPanther

Hasta Fenerbahçeli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,027
11,543
113
Reis düşüncelerin için sağol. Asıl evlenip markette fabrika da işe girip sistem kölesi olursam mutsuz olurum ben böyle iyiyim kafama göre takiliyom döndürüyom kendimi bı şekil Allah'a emanet :D
Dönmek sorun değil dostum onu demeye çalışıyorum seninde bu yeryüzünde bir dikili taşın olmasın mı senin gibi juniorlar ortaklık da dolaşmasın mi ben bunu diyorum gel sen bu dostunu dinle git evlilik programına bul kader ortağını yol arkadaşını ve yoluna tek değil iki üç kişi ile devam et

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,019
375
83
Dönmek sorun değil dostum onu demeye çalışıyorum seninde bu yeryüzünde bir dikili taşın olmasın mı senin gibi juniorlar ortaklık da dolaşmasın mi ben bunu diyorum gel sen bu dostunu dinle git evlilik programına bul kader ortağını yol arkadaşını ve yoluna tek değil iki üç kişi ile devam et
Reis evlilik programına gerek yok ya manitam var zaten çevremde var yanlız bı insan değilim burda milletle muhabbet etme ihtiyaci duymadım 10 senedir ama sardı :D

KingPanther

Hasta Fenerbahçeli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,027
11,543
113
Reis evlilik programına gerek yok ya manitam var zaten çevremde var yanlız bı insan değilim burda milletle muhabbet etme ihtiyaci duymadım 10 senedir ama sardı :D
Tamam o zaman dostum geriye sadece evlenmek kalıyor en kısa sürede sende evliler kervanına katıl ve hayatına 2 3 kişi devam et

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
3 k lazım acil

blackzero

Nereye Sıçacak Bu Millet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,860
2,871
113
Tmm la bakalim diyom :)
Sergen Hoca da Fener'e gelmek için gün sayıyor bu arada :) Sürekli Ali Koçla temas halindeler. Realist düşünecek olursa Beşiktaş'tan ziyade Fenerle anlaşması onun için daha doğru olur. Hem Beşiktaşı zaten şampiyon yapmıştı hem de 11 yıldır şampiyon olamayan bu kadar büyük bir camiayı şampiyon yapabilirse kral olur. Ayrıca Ali Koç'un sınırsız bir bütçesi var. Beşiktaş'ta çok fazla sorun var