- 22,539
- 11,664
- 113
Korkaklık yapmayın erkek olun
Elmas biriktir birazdaha..750 olunca 250 TL nakit al baskandanabi yine niyeti bozdun sen![]()
Abi iş yerindeyimDoğru diyon,,hep yanlış yerleri dimdik tutuyorlar...keyif dik tutmakta değil diklenmemektedir bence..
.Hayat çiplakken Güzeldir..cunki tüm güzeller Ciplaktir..hadi soyunun gençler..iyi akşamlar cumleten
1000 mesaja benım daha çok var abiElmas biriktir birazdaha..750 olunca 250 TL nakit al baskandan
Maho seni hiç dövdüler miKorkaklık yapmayın erkek olun
Virgül varsa hayat devam edeyi demek Z raporumu verecen yoksa 12 mi bekleyelim dostum 😅
garibanın s*ki kalktı mı, *mın önüne duvar örülürmüş
Dövüstugum herkesi dövdümMaho seni hiç dövdüler mi
Puhahhaa benim kafada kurmalar puhahVirgül varsa hayat devam edeyi demek Z raporumu verecen yoksa 12 mi bekleyelim dostum 😅
İyi bekleriz aga sonu mutlu sonsa 12 değil 2 yide bekleyelimPuhahhaa benim kafada kurmalar puhah
Demek benimle dövüşmedin ferdiii adres verDövüstugum herkesi dövdüm
Aga akşama kadar iş var dedim la dünden z raporunu vermistik yani puhahaİyi bekleriz aga sonu mutlu sonsa 12 değil 2 yide bekleyelim
Umutlar sanada kaldı sabah beri karavana tayfa burası 🥹
Hayırlı işler agam iş varsa 💵 vardır 😅Aga akşama kadar iş var dedim la dünden z raporunu vermistik yani puhaha
Hayro ile hayıra doğru programımız sona ermiştirAga akşama kadar iş var dedim la dünden z raporunu vermistik yani puhaha
İlk olurDövüstugum herkesi dövdüm