- 31,263
- 28,843
- 113
Ağabey dediği an cekten otomatik 5k gidioKalk kalk kalk gidiyoruz ağabey diyo bu 🤣
Ağabey dediği an cekten otomatik 5k gidioKalk kalk kalk gidiyoruz ağabey diyo bu 🤣
Gelmedi halen ? 😂😂😂Beyler çekim garanti oldu, çok şükür bir borcumu kapaticam günler sonra az önce söylediğim 5 kişiye 300 aticam fazla birşey çıkamıyorum kusura bakmayın, ama kendime de o kadar ayırıp kalanı direkt karta aticaz tşk edeirm
Bankayı arayim de hesapları dondursunlar 🤣🤣Ağabey dediği an cekten otomatik 5k gidio
Bilmiyorum ki ferdiye sormak lazımBurun ve fetis yani anı nasıl bir bağlantı kurdun 😃
Dost işini hallet sen bi önce gerisi çerezOlm gönül ister hepinize 5 k atayim da 150 k kart borcu varken, kendime de pek ayırmadan 1.5 en fazla dağıtabilirim işte anlayın 😅
@vurucu999@vurucu999 kardeşim kesene bereket benim ödülü ferdiye atar mısın
Ferdi yalvarırım darlama adamı kardeşim adam daha napsinOlm gönül ister hepinize 5 k atayim da 150 k kart borcu varken, kendime de pek ayırmadan 1.5 en fazla dağıtabilirim işte anlayın 😅
Böylede bir soru nasıl sorulur kiBilmiyorum ki ferdiye sormak lazım
150 k yı beraber mı harcadık dost herkese 750 at itiraz istemiyorumOlm gönül ister hepinize 5 k atayim da 150 k kart borcu varken, kendime de pek ayırmadan 1.5 en fazla dağıtabilirim işte anlayın 😅
Eyv kardeşim sana da bir sonrakinde sözüm olsunDost işini hallet sen bi önce gerisi çerez
Tuzak tuzak tuzak
Adamsın 🫡Eyv kardeşim sana da bir sonrakinde sözüm olsun
Görüyorsun demi vurucu dost bide lagaluga yapio ferdi150 k yı beraber mı harcadık dost herkese 750 at itiraz istemiyorum
Tamam@Mrlbra ödülü devir etsene roketbet alayım
Ekonomi bakanı olacak adamsın@Mrlbra ödülü devir etsene roketbet alayım
Ciddi mısın ağabey