- 22,435
- 23,079
- 113
Ne adamıEkonomi bakanı olacak adamsın
Ne adamıEkonomi bakanı olacak adamsın
Salih için sorun yoksa olurCiddi mısın ağabey
Tebrikler kesene bereket dostumOlm gönül ister hepinize 5 k atayim da 150 k kart borcu varken, kendime de pek ayırmadan 1.5 en fazla dağıtabilirim işte anlayın 😅
Man yani 😂Ne adamı
defter mi alacaksın ferdiciğimKardeşim ben mektepe gidicem bana 500 at lütfen
Ferdi kardeşim ağlaya ağlaya tek elle yazıyorum şu an bu mesajı@Mrlbra kabul edersen ödülü sana yollamak istiyorum roketbet alırsın güzel kardeşim ben zaten birazdan kendimi asacağım
Hangi salih la @vurucu999 senin için sorun olur muSalih için sorun yoksa olur
Ferdi tüm forumdan toplar bu gidişle 😂Salih için sorun yoksa olur
Kafayı yicem lavuk ne yaptı etti senin ödülü de bağladı kendineSalih için sorun yoksa olur
İnşaallah ağladığın için tek elle yazıyorsundurdefter mi alacaksın ferdiciğim
Ferdi kardeşim ağlaya ağlaya tek elle yazıyorum şu an bu mesajı
Şuna ödül demeyin aq şans parası falan diyin sjsjsjs ödül maması dçgibi o ne öyle wnssn
PuajajahKafayı yicem lavuk ne yaptı etti senin ödülü de bağladı kendine
Başka neden olabilir 😂😂İnşaallah ağladığın için tek elle yazıyorsundur
Ulan ferdi tam fenerbahçelisin he😄İnşaallah ağladığın için tek elle yazıyorsundur
@TheMachine için bu hahshs![]()
Ödülüm geldi tşkler
Ben de öyle bir paradan geldim adaş üzülürüm...Şuna ödül demeyin aq şans parası falan diyin sjsjsjs ödül maması dçgibi o ne öyle wnssn
Yemin ederim hüngür hüngür ağlıyorumBen de öyle bir paradan geldim adaş üzülürüm...
300 liram vardı sağolsun bir arkadaş attı şans parası, bir kupona vurduk 1.600 verdi. Eğt cevireyim biraz dedim 3 k verdi. 4 k tümbete attık. 23 k çekiyoruz. 20 k karta aticam direkt. 1.5 buraya 1.5 bana devam ederiz yine uyumazsak ödeme gelince
Daim olsun dost kesene bereketBen de öyle bir paradan geldim adaş üzülürüm...
300 liram vardı sağolsun bir arkadaş attı şans parası, bir kupona vurduk 1.600 verdi. Eğt cevireyim biraz dedim 3 k verdi. 4 k tümbete attık. 23 k çekiyoruz. 20 k karta aticam direkt. 1.5 buraya 1.5 bana devam ederiz yine uyumazsak ödeme gelince
Kısa günün karı z raporuBen de öyle bir paradan geldim adaş üzülürüm...