- 22,450
- 23,112
- 113
Ferdi beni sevse insanlığımdan şüphe ederdimFerdi adamdır ya bende fenerliyim sever beni o 🤣
Ferdi beni sevse insanlığımdan şüphe ederdimFerdi adamdır ya bende fenerliyim sever beni o 🤣
Bana hadi gidiyoruz dediğimde nereye diye soran değil ne zaman diyen adam lazımMaalesef paraya değişecek adam değilim direkt adamlığıma laf ediyorsun
PuahahahaÖzür dilerim yemeğine göz koymuş gibi olduk
Bizim sülalenin kökü mısıra kadar gidiyor ak bilmiyorum artık varmı yokmu🤣🤣Kardeşim sende lazlık var mı 😃
Patlamış mısır mıBizim sülalenin kökü mısıra kadar gidiyor ak bilmiyorum artık varmı yokmu🤣🤣
Knki o burun ben Karadenizliyim diye bağırıyor kendimden biliyorum 😃Bizim sülalenin kökü mısıra kadar gidiyor ak bilmiyorum artık varmı yokmu🤣🤣
Ahahahahahah 🤣🤣🤣🤣Patlamış mısır mı
Ferdi sana ağabey derse telefonu kapat foruma girme o günFerdi adamdır ya bende fenerliyim sever beni o 🤣
Lazları severim kanım kaynar belkide vardır bi bağlantı bilmiyorum 🤣Knki o burun ben Karadenizliyim diye bağırıyor kendimden biliyorum 😃
Neden ağabeyFerdi sana ağabey derse telefonu kapat foruma girme o gün
Burun deme ferdi kardeşimin fetişi pardon anısı varKnki o burun ben Karadenizliyim diye bağırıyor kendimden biliyorum 😃
Allah'a emanet dostNeden ağabey
Ferdi kardeşimle beraber sarıldık salya sümük ağlıyoruz dost duygulandık kusra bakmayınBeyler çekim garanti oldu, çok şükür bir borcumu kapaticam günler sonra az önce söylediğim 5 kişiye 300 aticam fazla birşey çıkamıyorum kusura bakmayın, ama kendime de o kadar ayırıp kalanı direkt karta aticaz tşk edeirm
Knka Karadeniz de 9 il var illa laz olmana gerek yok 😃Lazları severim kanım kaynar belkide vardır bi bağlantı bilmiyorum 🤣
Klavyenin azizligine uğradık ferdicim kusura bakmaBurun deme ferdi kardeşimin fetişi pardon anısı var
Kardeşim ben mektepe gidicem bana 500 at lütfenBeyler çekim garanti oldu, çok şükür bir borcumu kapaticam günler sonra az önce söylediğim 5 kişiye 300 aticam fazla birşey çıkamıyorum kusura bakmayın, ama kendime de o kadar ayırıp kalanı direkt karta aticaz tşk edeirm
Kalk kalk kalk gidiyoruz ağabey diyo bu 🤣Ferdi sana ağabey derse telefonu kapat foruma girme o gün
I am from popcornBizim sülalenin kökü mısıra kadar gidiyor ak bilmiyorum artık varmı yokmu🤣🤣
Burun ve fetis yani anı nasıl bir bağlantı kurdun 😃Burun deme ferdi kardeşimin fetişi pardon anısı var