- 2,802
- 1,811
- 113
Gece gece ne guldurdunuz beni la geceniz guzel olsun dostlar🤣Bizde paranın olmadığı gün mü var kardeşim
Gece gece ne guldurdunuz beni la geceniz guzel olsun dostlar🤣Bizde paranın olmadığı gün mü var kardeşim
Gelsin MaxwinAynı oyunda yine 20 den spine girdik haydi 10 k üstü olsunbbe
Adaşım atacak ya birazdan sjsjajsjAğabey akan çeşmeden bir bardakta bize çıkar mı
Ulan sene 2020 2 kişi gittik pavyona 4 arkadaş daha çıktı orda neyse geldi konslar bu lavuklar kafayı buldu deli gibi içecek ismarliolar habire öpüşüyorlar karılarla hesap bı geldi o zamanın 5-6 asgari ücretiydi awKardeşim lütfen böyle şeyler yapma oraya gelirsem konsun önünde şişeyi sana monte ederim
Güzel gecelerGece gece ne guldurdunuz beni la geceniz guzel olsun dostlar🤣
3006 TL ödedi yaklaştık baya adaş 😂17.528₺ öder
Parasını öde de git sana zahmet @Fterim1905 kardeşimi mektepe yazdıracagimGece gece ne guldurdunuz beni la geceniz guzel olsun dostlar🤣
JsjsjsjsUlan sene 2020 2 kişi gittik pavyona 4 arkadaş daha çıktı orda neyse geldi konslar bu lavuklar kafayı buldu deli gibi içecek ismarliolar habire öpüşüyorlar karılarla hesap bı geldi o zamanın 5-6 asgari ücretiydi aw
Yakın bilmişim anana3006 TL ödedi yaklaştık baya adaş 😂
İyi giydirmişler 🤣🤣Ulan sene 2020 2 kişi gittik pavyona 4 arkadaş daha çıktı orda neyse geldi konslar bu lavuklar kafayı buldu deli gibi içecek ismarliolar habire öpüşüyorlar karılarla hesap bı geldi o zamanın 5-6 asgari ücretiydi aw
Adaşını yerim ben senden istiyorumAdaşım atacak ya birazdan sjsjajsj
SaplaaaaaaaaaAynı oyunda yine 20 den spine girdik haydi 10 k üstü olsunbbe
Tutarın yarısına 36.5 ayaktan içer video atarımO zaman Benimkide senin olsun puhahaha ama köprücük kemiğinden video isterim
Gecenin devamıUlan sene 2020 2 kişi gittik pavyona 4 arkadaş daha çıktı orda neyse geldi konslar bu lavuklar kafayı buldu deli gibi içecek ismarliolar habire öpüşüyorlar karılarla hesap bı geldi o zamanın 5-6 asgari ücretiydi aw
Sen ben yok kardeşim bizde ne varsa masaya konur herkes ihtiyacı kadar alırAdaşını yerim ben senden istiyorum
Aynen bize giren çıkan olmadı biz ictigimizi ödeyip kalktık da o lavuklar nasıl ödedi bilmiyorumİyi giydirmişler 🤣🤣
Puajajajaha meydan okuma ferdi çeyreğine ayaklarına oje sürerTutarın yarısına 36.5 ayaktan içer video atarım
Hodrimeydan
Yalvarırım oyun adını söyleme dostAynı oyunda yine 20 den spine girdik haydi 10 k üstü olsunbbe
Terim harbiden LOSER'S olmuş puahahahahahaha🤣Ulan sene 2020 2 kişi gittik pavyona 4 arkadaş daha çıktı orda neyse geldi konslar bu lavuklar kafayı buldu deli gibi içecek ismarliolar habire öpüşüyorlar karılarla hesap bı geldi o zamanın 5-6 asgari ücretiydi aw
Gold cloverYalvarırım oyun adını söyleme dost
Çok korkuyorum