- 22,435
- 23,079
- 113
Shshshhsjs ferdi hesabı ele geçirmişZaten en sevdimgim siteydi puahjaa tesk yatirimlara devam
Shshshhsjs ferdi hesabı ele geçirmişZaten en sevdimgim siteydi puahjaa tesk yatirimlara devam
Bu arada kârda oldugum tek site olabilir kendsiisde dedi bende oyle tahmin ediyodum koyduk kactikPuahajajhahs
JahshsBu arada kârda oldugum tek site olabilir kendsiisde dedi bende oyle tahmin ediyodum koyduk kactik
Bu güneş tek suvatım forumun nirvanasıPiabella aradi puahha bilet etkinliginde yaptiklarinizdan sonra kurus yatirmam dedim forum sayfalari bizi karaliyor diyor puajha bilmiyor ki forum biziz ak puahhaha
İyiyim kardeşim sen nasılsın@egehandro nasılsın canım kardeşim
Çok garip konuşmalar iyi sabır ettin valla dostAllah hasımında hanımında mertini versin be
Çok kötü kardeşimİyiyim kardeşim sen nasılsın
Sen kötü dedikçe bende kötğ oluyorum aqÇok kötü kardeşim
Serdar abiye yaslan kart geçiyorsa hallederiz kardeşim 😅Çok kötü kardeşim
HadiNamussuzsun saçına ak düşmezmiş
İlk Birayı yeni açtım daha
Senin konun yakında kapanır fırıncı bilgin olsunİlk Birayı yeni açtım daha
3 saate prosecco yudumlarken umarım burada roll takip etmemİlk Birayı yeni açtım daha
SebepSenin konun yakında kapanır fırıncı bilgin olsun
İçime doğdu 16 hissim kuvvetlidir
Neden kapansın burda biz 5 6 kişi takılıyoruz kime ne zararumız varİçime doğdu 16 hissim kuvvetlidir
Takılan adamların hiçbiri de boş adam değil @butragueno hariçNeden kapansın burda biz 5 6 kişi takılıyoruz kime ne zararumız var
Hain cok Esad hainnnnNeden kapansın burda biz 5 6 kişi takılıyoruz kime ne zararumız var