- 22,435
- 23,079
- 113
Valla kapanırsa sebebi bildirilsin kimseye bir zararımız yok bu konu için bu forumdayım ben 🤣Hain cok Esad hainnnn
Valla kapanırsa sebebi bildirilsin kimseye bir zararımız yok bu konu için bu forumdayım ben 🤣Hain cok Esad hainnnn
@SHELL KITLEYELIM KONUYU FAZLA BILE ACIK KALDI HER BIRINE 1 YIL BANTakılan adamların hiçbiri de boş adam değil @butragueno hariç
Atam aldığım duyumlara göre altında 25 kilo taşıyormuşsunSen kötü dedikçe bende kötğ oluyorum aq
Bu ara zayıfladı biraz güncel 23Atam aldığım duyumlara göre altında 25 kilo taşıyormuşsun
Bizi kim alabilirNeden kapansın burda biz 5 6 kişi takılıyoruz kime ne zararumız var
Jaababsjsbshshs@SHELL KITLEYELIM KONUYU FAZLA BILE ACIK KALDI HER BIRINE 1 YIL BAN
Geçmez kardeşim nakit çalışırSerdar abiye yaslan kart geçiyorsa hallederiz kardeşim 😅
@opet@SHELL KITLEYELIM KONUYU FAZLA BILE ACIK KALDI HER BIRINE 1 YIL BAN
Ferdi görmesin hayata küserBu ara zayıfladı biraz güncel 23
Shellac azmine benzinlik muamelesi yapmaktan 1 ay banlisin@SHELL KITLEYELIM KONUYU FAZLA BILE ACIK KALDI HER BIRINE 1 YIL BAN
PuahahahahFerdi görmesin hayata küser
Ben neden küseyim kardeş kilo hesabı yapan sensin afiyet olsun sanaFerdi görmesin hayata küser
Koğuş arkadaşı olduk deseneFerdi kadioglunu cinsiyet karmaşası sebebiyle kadınlar koğuşuna nakletmisler bilginize
Puahahajajaj offffKoğuş arkadaşı olduk desene
13₺ var kardeşim nakitteGeçmez kardeşim nakit çalışır
Artık atm bile 50₺ altını almıyor snsnsjsj13₺ var kardeşim nakitte
Adam yurtdışında aw 50cent bile etmiyordur snsbs13₺ var kardeşim nakitte
Denedin mi puahhahaArtık atm bile 50₺ altını almıyor snsnsjsj