- 18,515
- 16,838
- 113
Basınca 5 kaldıLann gelmemiş daha 7k diyo yaa doğmamış çocuğa don biçiyon kupon gelsin 7k olcak desen neyse
Basınca 5 kaldıLann gelmemiş daha 7k diyo yaa doğmamış çocuğa don biçiyon kupon gelsin 7k olcak desen neyse
Ne kupon bakiyesi görünüyor ne sitede ki kalan 5k seni @Hayroo ya havale ediyorum o ilgilensin konuyla 😁🤣Basınca 5 kaldı
Pardon zengin olan @Hayroo diyecektim gaddar fakir
Kara listedesin sana üçüncü sırayı verdimNe kupon bakiyesi görünüyor ne sitede ki kalan 5k seni @Hayroo ya havale ediyorum o ilgilensin konuyla 😁🤣
Çok şükür namussuz olmadığımı öğrendim 🤣🤣🤣Namussuzun saçına ak düşmezmiş
Sıkıntı yok sen bende adaya veda edenler listesinde değilsinKara listedesin sana üçüncü sırayı verdim
Fark etmez ki Ada’da ne Hindistan Cevizi var ne Balık var 😅Sıkıntı yok sen bende adaya veda edenler listesinde değilsin
Benim adada antep fıstığı yetişiyorFark etmez ki Ada’da ne Hindistan Cevizi var ne Balık var 😅
Uzun sürüyor gibi 😅Benim adada antep fıstığı yetişiyor
Hasat dönemine az kaldıUzun sürüyor gibi 😅
Bi sitede 700k var çekmek için 20k lazım 37k olarak geri atarım @Barrios gel sen Verirsin ancak bu parayıHasat dönemine az kaldı
Seni 37k da durduran neydi 🤣🤣🤣Bi sitede 700k var çekmek için 20k lazım 37k olarak geri atarım @Barrios gel sen Verirsin ancak bu parayı
Şu hani maç verip oyna dedikleri kazandığın ama o maçların aslında hiç bi yerde olmadığı sitede mi 700k 🤣🤣🤣Bi sitede 700k var çekmek için 20k lazım 37k olarak geri atarım @Barrios gel sen Verirsin ancak bu parayı
38 memleket çünkü memlekete gelmeden çarpayım dedimSeni 37k da durduran neydi 🤣🤣🤣
VbetŞu hani maç verip oyna dedikleri kazandığın ama o maçların aslında hiç bi yerde olmadığı sitede mi 700k 🤣🤣🤣
Helal dost ilk ödülü ben attım sana kimse yokken biz vardık burada dost100K yaparsam 240₺ hazır dost 😅
İlk ödülü redkit attıııı laaaaHelal dost ilk ödülü ben attım sana kimse yokken biz vardık burada dost
Redkit kimden aldı aw 🤣İlk ödülü redkit attıııı laaaa