- 22,435
- 23,079
- 113
Kime vurursa şans 🤣 500 mesaj şartı varBiri benim dimi 😂
Kime vurursa şans 🤣 500 mesaj şartı varBiri benim dimi 😂
Sarma tütününu sarar kahveni çalarımSarma tütün aldim 1 aylik, 1 aylik nescafe stogumda var, bu ikili varsa benim icin sıkıntı yok o ayi geciririm 🤣
Evli misin sen kankaBi kac ivir zivir daha aldiydim 2k kusur ciktiydi yanlis hatirlamiyorsam, ama bi ay yeterli stogum var, sigara ve nescafe varsa benim icin olay bitmistir zaten gerisi hallolur 😅
Yok ya valideyle yasiyorum, evli falan olsam ne butce kaldirir ne benim kafa kaldirirEvli misin sen kanka
Bence bu aralar bana savaş açma yeğenimKoskoca poğaçaya 1 zeytin koyan fırıncılar hepinize savaş açtım
Ozman bana değilmiş benim mesajım azKime vurursa şans 🤣 500 mesaj şartı var
İyi bari yoksa sıkıntıYok ya valideyle yasiyorum, evli falan olsam ne butce kaldirir ne benim kafa kaldirir
Adamın kahvesinede göz diktiler 😂Sarma tütününu sarar kahveni çalarım
Tabi canim valide sağolsun baya bir idare ediyor beni, yoksa ben yemek falan kendim yapiyo olsaydim hayatta isin icinden cikamazdim, canım anam cimri bot gibi herseyin en ucuzuna hakim 🤣İyi bari yoksa sıkıntı
Metin demiNe boş yapıyo yaaaa
Neden kiBence bu aralar bana savaş açma yeğenim
SayılırMetin demi
ÖlürsünNeden ki
Adam olacağını bilsem sana sövüp banlanırdımBoş tenekeden çok ses gelir ege bölgesi özellikle puahahahaha
Pyajajajahahahhaahshsbsbshshahahhssh offffffff OMGBoş tenekeden çok ses gelir ege bölgesi özellikle puahahahaha
SövAdam olacağını bilsem sana sövüp banlanırdım