- 5,035
- 4,611
- 113
4Aleyküm selam duralix kardeş
4Aleyküm selam duralix kardeş
Para yok ama gereksiz çokDm neden kapalı çok mu paran var
İçinden sayar mısın lütfen yalvarırım
Salih şu kafayı nasıl yaptın az bizede söyle kardeşim benim be 🤣Para yok ama gereksiz çok
Yalvarmaİçinden sayar mısın lütfen yalvarırım
Kaça kadar adam lazım
Puahahah uyuyana kadarKaça kadar adam lazım
Puahahah uyuyana kadar
Ben o yüzden bu ulaşırım muhabbetine karşıydım. En güzeli çekiliş adminler tarafındanHile sezmiş sitem etmiş
Kilit listeKaça kadar adam lazım
Selamlastığın adamların listesini mi çıkardın dostKilit liste
Ben çekiliş yaparken 2 farklı kişi tek iban atmıştı hem kendi hem multisi kazanmış iban farkli isim aynı ogün çekilişide bıraktımBen o yüzden bu ulaşırım muhabbetine karşıydım. En güzeli çekiliş adminler tarafından
1000 iqSelamlastığın adamların listesini mi çıkardın dost
Yok roll listesi. Eve geçeyim listeye özel roll yapacamSelamlastığın adamların listesini mi çıkardın dost
BildirseydinBen çekiliş yaparken 2 farklı kişi tek iban atmıştı hem kendi hem multisi kazanmış iban farkli isim aynı ogün çekilişide bıraktım
Buna şaşıracak son kişi akBen çekiliş yaparken 2 farklı kişi tek iban atmıştı hem kendi hem multisi kazanmış iban farkli isim aynı ogün çekilişide bıraktım
Ne değişecek adamıb kaç hesabı vardırBildirseydin
Onlar niye ban yemiyor acabaBuna şaşıracak son kişi ak
Forumda 3-4 hesap açmayı biliyo da banka da 2 farklı iban kullanmayı bilmiyor muNe değişecek adamıb kaç hesabı vardır
Sen mi yapıcan bol şans reisYok roll listesi. Eve geçeyim listeye özel roll yapacam
Bilmiyorum artık benim banka sorunlu arkadaştan aldım vs olayı oldu ama bence multisiForumda 3-4 hesap açmayı biliyo da banka da 2 farklı iban kullanmayı bilmiyor mu