- 3,623
- 3,334
- 113
Feridicigim roll den sonra doğum gününü kutlayan bu mümin kardesini unutmazsin umarim, ben deist olduğum için pas geçip sıramı sana devrettim 🤣Kaça kadar adam lazım
Feridicigim roll den sonra doğum gününü kutlayan bu mümin kardesini unutmazsin umarim, ben deist olduğum için pas geçip sıramı sana devrettim 🤣Kaça kadar adam lazım
Ekmeğimizi bölüşürüz gelFeridicigim roll den sonra doğum gününü kutlayan bu mümin kardesini unutmazsin umarim, ben deist olduğum için pas geçip sıramı sana devrettim 🤣
Yok yaw saka yapıyorum ben isin makarasindayim parayla isim yok benim🤣Ekmeğimizi bölüşürüz gel
Salih poğaçalarj yolla artıkEkmeğimizi bölüşürüz gel
Sigara nasıl alıyonYok yaw saka yapıyorum ben isin makarasindayim parayla isim yok benim🤣
YandıSalih poğaçalarj yolla artık
Sarma tütün aldim 1 aylik, 1 aylik nescafe stogumda var, bu ikili varsa benim icin sıkıntı yok o ayi geciririm 🤣Sigara nasıl alıyon
Simit yolla ozaman
Eee rolleSarma tütün aldim 1 aylik, 1 aylik nescafe stogumda var, bu ikili varsa benim icin sıkıntı yok o ayi geciririm 🤣
Saatık bitti simit sadece pasta varSimit yolla ozaman
Kaç para tuttu buraSarma tütün aldim 1 aylik, 1 aylik nescafe stogumda var, bu ikili varsa benim icin sıkıntı yok o ayi geciririm 🤣
Olur olur yeriz ama pastadan sonra ihtilal çıkarSaatık bitti simit sadece pasta var
Roll oyle arada atiyiruz iste birseyler denk geldikce kazala katlarsam bi 50 60 vursam bile cekip dolara ya da altina atarim buyuk bir kismini, yok gibi düşünürüm orayiEee rolle
Biri benim dimi 😂@Valenciennes sayfa sayısı 888 olunca 2 kişi 150 frebet tanımlatcam
En iyisi valla ama kumar parası ile kendi paranı ayrı tut ben öyle yapıyorum daha iyi yoksa kendi parands gidiyorRoll oyle arada atiyiruz iste birseyler denk geldikce kazala katlarsam bi 50 60 vursam bile cekip dolara ya da altina atarim buyuk bir kismini, yok gibi düşünürüm orayi
Bi kac ivir zivir daha aldiydim 2k kusur ciktiydi yanlis hatirlamiyorsam, ama bi ay yeterli stogum var, sigara ve nescafe varsa benim icin olay bitmistir zaten gerisi hallolur 😅Kaç para tuttu bura