Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Gerekirse banlanicam bu mesajtan sonra ama

Bir daha bu forumda her hangi bir etkinlik açan salihi siksinler lan söyleyin benim ne zaman birinin parasına çöktüğümü gördünüz amk. Liste yapıyorum liste dışından en az 4 kişiye para gönderiyorum el altından kimseyi kırmayalim. Millet 40 -50 k tutturup 100-200 lira para gönderiyor. Bugün kazandığımız 6 k para herkese dert oldu aminakoyayim.
Göndermicen kanka eskiden bende hatırlar çoğu insan 3-5 kişiye diye açıp takip eden herkess 300-400 atıyordum sonra kaybettikce çoğu suratına bakmıyor o günden beri sadece iyilik yapana iyilik yapıyorum elimde varsa

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Göndermicen kanka eskiden bende hatırlar çoğu insan 3-5 kişiye diye açıp takip eden herkess 300-400 atıyordum sonra kaybettikce çoğu suratına bakmıyor o günden beri sadece iyilik yapana iyilik yapıyorum elimde varsa
valla ben kıyamıyorum yine yolluyorum da değişecem bende artık %100 katılıyorum. Bu forumda 3 5 insan bende kredisi sonsuz gerisi çokta umrumda değil zaten

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,715
11,009
113
Gerekirse banlanicam bu mesajtan sonra ama

Bir daha bu forumda her hangi bir etkinlik açan salihi siksinler lan söyleyin benim ne zaman birinin parasına çöktüğümü gördünüz amk. Liste yapıyorum liste dışından en az 4 kişiye para gönderiyorum el altından kimseyi kırmayalim. Millet 40 -50 k tutturup 100-200 lira para gönderiyor. Bugün kazandığımız 6 k para herkese dert oldu aminakoyayim.
Salihim kansız çok piyasada

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
valla ben kıyamıyorum yine yolluyorum da değişecem bende artık %100 katılıyorum. Bu forumda 3 5 insan bende kredisi sonsuz gerisi çokta umrumda değil zaten
3-5 insan çok lan benim 2 gfsdkgkfsd

• Haha
Tepkiler: ngu

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
doğru diyorsun valla kardom, düşün işte onu yazarken bile vicdan yapıyoruz gönlümüz zengin aw 😅
Yok la ne vicdan yapcan kralına vur şamarı geç çıkış tuşuna bastıktan sonra buradaki kimse hayatında yok zaten canını sıkmasına kimsenin izin verme bas şamaaarııı

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Kanka ben bakiyomuydum suratina pujaha cok hatirlayamadim ama olsa atarim bilen bilir

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
aslında @Valenciennes dediği bir sistem vardı, o bu foruma gelse güzel olur, tam hatırlamıyorum şimdi de mantılı bi sistemdi yani