- 36,931
- 37,102
- 113
7 oran çerezGelen mesaja bak kafayı yicrm
Üçlü kombine bizim işimiz
7 oran çerezGelen mesaja bak kafayı yicrm
Göndermicen kanka eskiden bende hatırlar çoğu insan 3-5 kişiye diye açıp takip eden herkess 300-400 atıyordum sonra kaybettikce çoğu suratına bakmıyor o günden beri sadece iyilik yapana iyilik yapıyorum elimde varsaGerekirse banlanicam bu mesajtan sonra ama
Bir daha bu forumda her hangi bir etkinlik açan salihi siksinler lan söyleyin benim ne zaman birinin parasına çöktüğümü gördünüz amk. Liste yapıyorum liste dışından en az 4 kişiye para gönderiyorum el altından kimseyi kırmayalim. Millet 40 -50 k tutturup 100-200 lira para gönderiyor. Bugün kazandığımız 6 k para herkese dert oldu aminakoyayim.
200ü 1400 yap 100 çekKendisi yapsin ak
valla ben kıyamıyorum yine yolluyorum da değişecem bende artık %100 katılıyorum. Bu forumda 3 5 insan bende kredisi sonsuz gerisi çokta umrumda değil zatenGöndermicen kanka eskiden bende hatırlar çoğu insan 3-5 kişiye diye açıp takip eden herkess 300-400 atıyordum sonra kaybettikce çoğu suratına bakmıyor o günden beri sadece iyilik yapana iyilik yapıyorum elimde varsa
Salihim kansız çok piyasadaGerekirse banlanicam bu mesajtan sonra ama
Bir daha bu forumda her hangi bir etkinlik açan salihi siksinler lan söyleyin benim ne zaman birinin parasına çöktüğümü gördünüz amk. Liste yapıyorum liste dışından en az 4 kişiye para gönderiyorum el altından kimseyi kırmayalim. Millet 40 -50 k tutturup 100-200 lira para gönderiyor. Bugün kazandığımız 6 k para herkese dert oldu aminakoyayim.
3-5 insan çok lan benim 2 gfsdkgkfsdvalla ben kıyamıyorum yine yolluyorum da değişecem bende artık %100 katılıyorum. Bu forumda 3 5 insan bende kredisi sonsuz gerisi çokta umrumda değil zaten
Yapariz roll acŞöyle özetliyim 200ü 1400₺ yaptıktan sonra benim 4K param olmuş olacak
Hikaye yav kime güvenlim desek mesaja dahi cevap alınmıyorvalla ben kıyamıyorum yine yolluyorum da değişecem bende artık %100 katılıyorum. Bu forumda 3 5 insan bende kredisi sonsuz gerisi çokta umrumda değil zaten
Metin galatasaraylı değilki dostne duşmanı olm benim tek düşmanım @ultravestimetings1905
Burda yapak la roll açınca daha kuponu başlatmadan ödül istiyorlar insanın siniri bozuluyorYapariz roll ac![]()
doğru diyorsun valla kardom, düşün işte onu yazarken bile vicdan yapıyoruz gönlümüz zengin aw 😅3-5 insan çok lan benim 2 gfsdkgkfsd
Yok la ne vicdan yapcan kralına vur şamarı geç çıkış tuşuna bastıktan sonra buradaki kimse hayatında yok zaten canını sıkmasına kimsenin izin verme bas şamaaarıııdoğru diyorsun valla kardom, düşün işte onu yazarken bile vicdan yapıyoruz gönlümüz zengin aw 😅
Kanka ben bakiyomuydum suratina pujaha cok hatirlayamadim ama olsa atarim bilen bilirGöndermicen kanka eskiden bende hatırlar çoğu insan 3-5 kişiye diye açıp takip eden herkess 300-400 atıyordum sonra kaybettikce çoğu suratına bakmıyor o günden beri sadece iyilik yapana iyilik yapıyorum elimde varsa
Arkaplanda yapBurda yapak la roll açınca daha kuponu başlatmadan ödül istiyorlar insanın siniri bozuluyor
Sorma bende de oldu tadim kacti zaten niye actiysamBurda yapak la roll açınca daha kuponu başlatmadan ödül istiyorlar insanın siniri bozuluyor
37 atsak 650 yapar mısınSorma bende de oldu tadim kacti zaten niye actiysam
Etkinlik açan etkinlikten yararlanacakaslında @Valenciennes dediği bir sistem vardı, o bu foruma gelse güzel olur, tam hatırlamıyorum şimdi de mantılı bi sistemdi yani