- 22,394
- 11,656
- 113
17 oranı yine kendi yemiş puhahahhaHocam az once 17 oran verdik geldi oynasan koseydin
17 oranı yine kendi yemiş puhahahhaHocam az once 17 oran verdik geldi oynasan koseydin
Sen oynadın mı onu söyle hocam veya oynayan var mı tebrik mesajı atalımHocam az once 17 oran verdik geldi oynasan koseydin
Tek maç. 17 oran 37₺ bahşs17 oranı yine kendi yemiş puhahahha
Rolle bakabilirsin hocam basta kuponSen oynadın mı onu söyle hocam veya oynayan var mı tebrik mesajı atalım
Ne dağıtımı kim uyduruyor bunları@sapsap10 dağıtım bıttı mı
100 k ya 1.7 m basacaksan böyle basacaksınTek maç. 17 oran 37₺ bahşs
40 vardi limitten 37 bastik iyi miTek maç. 17 oran 37₺ bahşs
17 orana 100k kim bastırır tekel ali100 k ya 1.7 m basacaksan böyle basacaksın
bana 500 atmışsın eyvallahNe dağıtımı kim uyduruyor bunları
Bilemedim la belki holi17 orana 100k kim bastırır tekel ali
500 gelmedi kanka kesene bereket17 orana 100k kim bastırır tekel ali
fatih hocamı elletmem 🤣Fterim1905 beka sorunufur
Bana diyorlar saat kaç bu nasıl soru@Fterim1905 yıllardır Polonya'dayım diyordu herkese arkadaş görmüş Bağcılar da saat tezgahı varmıs
Ne oldu lanGerekirse banlanicam bu mesajtan sonra ama
Bir daha bu forumda her hangi bir etkinlik açan salihi siksinler lan söyleyin benim ne zaman birinin parasına çöktüğümü gördünüz amk. Liste yapıyorum liste dışından en az 4 kişiye para gönderiyorum el altından kimseyi kırmayalim. Millet 40 -50 k tutturup 100-200 lira para gönderiyor. Bugün kazandığımız 6 k para herkese dert oldu aminakoyayim.
noldu reis kızdırmışlar seni 😅Gerekirse banlanicam bu mesajtan sonra ama
Bir daha bu forumda her hangi bir etkinlik açan salihi siksinler lan söyleyin benim ne zaman birinin parasına çöktüğümü gördünüz amk. Liste yapıyorum liste dışından en az 4 kişiye para gönderiyorum el altından kimseyi kırmayalim. Millet 40 -50 k tutturup 100-200 lira para gönderiyor. Bugün kazandığımız 6 k para herkese dert oldu aminakoyayim.