- 22,435
- 23,079
- 113
Hayrodan hıy geçti sana da138k yi kredi mi cektin nerden geliyor bu paralar yanlis anlama merak ediyom
Hayrodan hıy geçti sana da138k yi kredi mi cektin nerden geliyor bu paralar yanlis anlama merak ediyom
Bayramda pastanede iş mi olur aw millet köyündeLa bayramda pastaneler para basti ne sanjon biz gibi garibsn mi millet
Yok bendeki kaynak meraki la bir yolu varsa bizde arada yapalim diye bastigina suphem yok yaniHayrodan hıy geçti sana da
Benim kaynak belli laYok bendeki kaynak meraki la bir yolu varsa bizde arada yapalim diye bastigina suphem yok yani
Misafir vardı lâ bakamadım gene bşey ler kazanmısız durup dururken
hiçte bile öyle bir zorunlulugu yok adama bugune kadar kaç kisi güzellik yapmıs aw 😅@Naruto o kuponu buraya attıysan 5 kişi 1k kardeşim gel
Millette para yok aw 1kg tatlı 1k kimse alamıyor adam gelip 100liralık diyor 100 liraya 4 dilim ediyorMillet bayramlasmaya gidecek cikilatasi pastasi kurabiyesi onu dusunduk![]()
Ben bilmiyom neyi kacirdikBenim kaynak belli la![]()
Butrada hakli uzumu yesek bagi sormicaktik uzumu yiyemeyince bagi soruyorBenim kaynak belli la![]()
Yapan vardır illa kanka sana yapana sen yapıyor musun kihiçte bile öyle bir zorunlulugu yok adama bugune kadar kaç kisi güzellik yapmıs aw 😅
Söylediğin şeyBen bilmiyom neyi kacirdik
Gunde 15 roll acarsa yapmazlar tabi pujahhahiçte bile öyle bir zorunlulugu yok adama bugune kadar kaç kisi güzellik yapmıs aw 😅
yapıyomm tabi, sor 1 tane yapmadı diyen çıkarsa dişimi kırarım, sadece yapanlara yapsam iyi yapmayan 50 kişiyede jestimiz olmuştur, ama dönüp hatırlayan sayılı 2 3 insan cıkarsa cıkıyorYapan vardır illa kanka sana yapana sen yapıyor musun ki
Hee gecmis olsun bizimde limit varken oyleydi allahtan sicili bozduk kimse bisey vermiyorSöylediğin şey
Bana yapmadınyapıyomm tabi, sor 1 tane yapmadı diyen çıkarsa dişimi kırarım, sadece yapanlara yapsam iyi yapmayan 50 kişiyede jestimiz olmuştur, ama dönüp hatırlayan sayılı 2 3 insan cıkarsa cıkıyor
Kır hadi dişini 🤣yapıyomm tabi, sor 1 tane yapmadı diyen çıkarsa dişimi kırarım, sadece yapanlara yapsam iyi yapmayan 50 kişiyede jestimiz olmuştur, ama dönüp hatırlayan sayılı 2 3 insan cıkarsa cıkıyor
Bu agirdi puahaBana yapmadın