- 14,990
- 11,359
- 113
Yok la oda kazanmış
Üzüldüm kaybetmene değil senin bu bjk ye basabilmene awk üst oranı 1.95 maçınEvet 150k bastık BJK kazanır
Aga senin şu sorgulama işiBende ona baktim kazanmis ikiside ayni ama oran yuksek digerinde![]()
Ben kupon attım kardeşim sne kupon atmamışsın taşşak yapıyon zannettik150k basığ kaybediyoruz anınds gelip burda taraf oynayan falan diyon sonda kazanaın kupon atıyon
Bizi skti daha geçen hafta avrupaya gitmesinin tek yolu kupaydı amk bjkÜzüldüm kaybetmene değil senin bu bjk ye basabilmene awk üst oranı 1.95 maçın
Attım maç başlamadanBen kupon attım kardeşim sne kupon atmamışsın taşşak yapıyon zannettik
Çünkü sonradan tekrar geri bastım hayroo dekontta atayım mı çektiğime dairBende ona baktim kazanmis ikiside ayni ama oran yuksek digerinde![]()
Onu demedim iste ayni seyi oynamis ikiside ayni kupon dedik laAga senin şu sorgulama işioranlar saniyelik bile degisebiliyor baslamasa bile
Adın çıkmış 9aOnu demedim iste ayni seyi oynamis ikiside ayni kupon dedik la![]()
Ne bileyim hep sorguluyon ya ondan oyle sandik puahhaOnu demedim iste ayni seyi oynamis ikiside ayni kupon dedik la![]()
La yok sanada acikliyim ayni bahsi almis iki kupon die machinaya dedimÇünkü sonradan tekrar geri bastım hayroo dekontta atayım mı çektiğime dair
Kanka şöyle oldu 10k bastım sonra 1k ayırdım slot oynayım diye slotta o 1k da 7k oldu onuda maça bastım rjsjjdjsLa yok sanada acikliyim ayni bahsi almis iki kupon die machinaya dedim![]()
Sapsapa devrettik iddaa islerini bugunluk karismiyomÇünkü sonradan tekrar geri bastım hayroo dekontta atayım mı çektiğime dair
138k yi kredi mi cektin nerden geliyor bu paralar yanlis anlama merak ediyomAttım maç başlamadan
Daim ola dostum sikinti yokKanka şöyle oldu 10k bastım sonra 1k ayırdım slot oynayım diye slotta o 1k da 7k oldu onuda maça bastım rjsjjdjs
Inanmadik hayrooya roll actir inanalim puahhaKanka şöyle oldu 10k bastım sonra 1k ayırdım slot oynayım diye slotta o 1k da 7k oldu onuda maça bastım rjsjjdjs
La bayramda pastaneler para basti ne sanjon biz gibi garibsn mi millet138k yi kredi mi cektin nerden geliyor bu paralar yanlis anlama merak ediyom