EvrtElinize sağlık bizi naamağlup şampiyonluktan ettiniz harbi
EvrtElinize sağlık bizi naamağlup şampiyonluktan ettiniz harbi
Hakan Şükür şükür diye bagirdigin günleri unuttunmu dost oysaki çok mutlu olduğun günlerdi sizlerin revami bu adama yapılanlarMilli futbolcu aynı zamanda asl olan GALATASARAY dır
Ülkemde yaşamayan ülkeme karışmasın kardeşim biz laf ederiz sadece onaÜlkenin liderini.........
HaklısınÜlkemde yaşamayan ülkeme karışmasın kardeşim biz laf ederiz sadece ona
Tüm türkiye bağıtıyordu renk ayırt etmeksizinHakan Şükür şükür diye bagirdigin günleri unuttunmu dost oysaki çok mutlu olduğun günlerdi sizlerin revami bu adama yapılanlar![]()
Zeytinli olursa sevinirim dost seviliyorsun çay büyük olsun plsElinize sağlık bizi naamağlup şampiyonluktan ettiniz harbi
O tiyatroya inanana elimizde köprü var satılık 😅Hakan Şükür şükür diye bagirdigin günleri unuttunmu dost oysaki çok mutlu olduğun günlerdi sizlerin revami bu adama yapılanlar![]()
Ikametgahım orda hala benim boş yapma gss sigorta borcum 20k olmuş ne anlatıyon sen 🤣🤣🤣🤣Ülkemde yaşamayan ülkeme karışmasın kardeşim biz laf ederiz sadece ona
Ne tiyatrosu dostO tiyatroya inanana elimizde köprü var satılık 😅
Şöyle kenarda ağla aglaman bittimi gelAğlayacağım
Yok la ne ciddisi@Mrlbra reis senin iş ciddi mi galiba yeni gelsim gordum
10 kişi kalmış birde bunlar aq nasıl bir sıkınty a
Yeterli bu kadar agam silivri soğuk 😅Ne tiyatrosu dost
Ağlayacaksan ağla sende yaa 🤣🤣 eyleme dök artık şu işiAğlayacağım
Ne 7si la 9 yada 10 olması lazımgalatasarayın o dönem ki kadrosundan en az 7 8 oyuncu türkiye milli takımının kadrosundaydı, en az diyorum bakın milli takımın ilk 11 ini çıkarıyorduk 🤣
AslansınYok la ne ciddisi
15 termos çay demledimYeterli bu kadar agam silivri soğuk 😅
Sana inanırım aga inş öledir ama sanmıyom vallaYok la ne ciddisi
Sahte darbe yaptılar diyo kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez hesabı ayarı çektiler diyoNe tiyatrosu dost