- 30,831
- 17,001
- 113
Direk
Kupoda 5-0Hani nerdesiniz göremiyoruz
Galatasaray galibiyeti size şampiyonluk sayılır sende haklısınKupoda 5-0
Ligde 2.1
Biz hep buralardayz dost sizler yoksunuz kusucekseniz oynamayalim![]()
Adamlar bilerek yenildi oglummm gs nin totosu kalksın diye yaptılar bu hafta puan kaybı geliyorkupa macını izlemeden önce bi ihtimal, şampiyonluğu fenere kaptırırız diyordum ama kupa maçını izledikten sonra fikrim değişti, galatasaray bu sene çok rahat şampiyon arkadaşlar
Ben seviyeli tartışmaya herzaman açığım dost lakin böyle 23 yaşındaki Yunus Akgün gibi konusucaksan hiç cevap vermem kırmak istemem seni yoksa GS ike alakalı bende malzeme çokGalatasaray galibiyeti size şampiyonluk sayılır sende haklısın
adam 300k basmıs siz bjk diyonuz :d tüm takımlarım kupa sayısı bir takım kadar etmıyorBen seviyeli tartışmaya herzaman açığım dost lakin böyle 23 yaşındaki Yunus Akgün gibi konusucaksan hiç cevap vermem kırmak istemem seni yoksa GS ike alakalı bende malzeme çok![]()
Kim 300 k basmış kime basmış kimin kupası bütün takımların kupası kadaradam 300k basmıs siz bjk diyonuz :d tüm takımlarım kupa sayısı bir takım kadar etmıyor
Kupa alsan nolur aw oyuncuları görsellerden kaldırdıktan sonra 😅🤣adam 300k basmıs siz bjk diyonuz :d tüm takımlarım kupa sayısı bir takım kadar etmıyor
Kardeşim paran çok muBeşiktaş galibiyeti hayırlı olsun @Mrlbra Ekli dosyayı görüntüle 760258
Ya bunu soylemeseydin yaaa şimdi küser giderler puahahKupa alsan nolur aw oyuncuları görsellerden kaldırdıktan sonra 😅🤣
Kayıp freebetim vardı onu bastımKardeşim paran çok mu
Salak berabere biter mal 🤣🤣🤣 Bjk nın yenmesi için senin degil benim basmam lâzımdı 02 ye xxxl yaptığım zaman bile en banko maça çifte oynuyorum gidiyor diğeri alıyor maçı 🤣🤣🤣Beşiktaş galibiyeti hayırlı olsun @Mrlbra Ekli dosyayı görüntüle 760258
Özür dilerimKayıp freebetim vardı onu bastım