Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,258
23,046
113
@Mülayim6060 sponsor oldugun adam roll u son adımda kupon gelmek üzereyken bıraktı gitti haberin olsun 3 kişi takip ediyoduk biz yani bize ayıp değil mi
Kardesım sıze dedık bu adam hep aynı olayı yapıyor inanmadınız adam gelmeyecek maça tutar göstermeden basıyor ama kupon yanlıslıkls gelınce kapattırdı konuyu

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,916
3,975
113
Kardesım sıze dedık bu adam hep aynı olayı yapıyor inanmadınız adam gelmeyecek maça tutar göstermeden basıyor ama kupon yanlıslıkls gelınce kapattırdı konuyu
Valla ben daha önceki olayları bilmıyorum ama böyle bi hareket beklemiyordum yani vicdanı rahat ettiyse eyvallah kanka

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,843
17,148
113
@Mülayim6060 sponsor oldugun adam roll u son adımda kupon gelmek üzereyken bıraktı gitti haberin olsun 3 kişi takip ediyoduk biz yani bize ayıp değil mi
Adama ben de söyledim zaten bitir diye. Sen bunu orada gereksiz gereksiz birşeyler ispat ettirmeye çalışanlara söyle. Msjlarini görmedin sanırım. En iyisini yaptı bende olsam bitirirdim