Delik deşik etsinler ki kupon yok para yok
KıyamamDelik deşik etsinler ki kupon yok para yok
Ben ikna oldumDelik deşik etsinler ki kupon yok para yok
Hemen dostum hemen
Ne duası ettin sen dostHemen dostum hemen
@Mülayim6060 sponsor oldugun adam roll u son adımda kupon gelmek üzereyken bıraktı gitti haberin olsun 3 kişi takip ediyoduk biz yani bize ayıp değil mi@Kemal34 çekirdek yermısn puhahah
Kardesım sıze dedık bu adam hep aynı olayı yapıyor inanmadınız adam gelmeyecek maça tutar göstermeden basıyor ama kupon yanlıslıkls gelınce kapattırdı konuyu@Mülayim6060 sponsor oldugun adam roll u son adımda kupon gelmek üzereyken bıraktı gitti haberin olsun 3 kişi takip ediyoduk biz yani bize ayıp değil mi
@Mülayim6060 sponsor oldugun adam roll u son adımda kupon gelmek üzereyken bıraktı gitti haberin olsun 3 kişi takip ediyoduk biz yani bize ayıp değil mi
1 avuç alabilir miyim kanka@Kemal34 çekirdek yermısn puhahah
Sende akıllanmadın anlasılan@Mamoste kupon gelirse ulaşır heralde
Tabıkı1 avuç alabilir miyim kanka
Mantıklı he biz malızKardesım sıze dedık bu adam hep aynı olayı yapıyor inanmadınız adam gelmeyecek maça tutar göstermeden basıyor ama kupon yanlıslıkls gelınce kapattırdı konuyu
Valla ben daha önceki olayları bilmıyorum ama böyle bi hareket beklemiyordum yani vicdanı rahat ettiyse eyvallah kankaKardesım sıze dedık bu adam hep aynı olayı yapıyor inanmadınız adam gelmeyecek maça tutar göstermeden basıyor ama kupon yanlıslıkls gelınce kapattırdı konuyu
Adamlar bide takıp edıyor daha önce @butragueno felan bızede yaptı aynı seyıMantıklı he biz malız
Sanmıyorum kanka ulasicak olsa zaten konuyu kitletmez keyfi bilir@Mamoste kupon gelirse ulaşır heralde
Adama ben de söyledim zaten bitir diye. Sen bunu orada gereksiz gereksiz birşeyler ispat ettirmeye çalışanlara söyle. Msjlarini görmedin sanırım. En iyisini yaptı bende olsam bitirirdim@Mülayim6060 sponsor oldugun adam roll u son adımda kupon gelmek üzereyken bıraktı gitti haberin olsun 3 kişi takip ediyoduk biz yani bize ayıp değil mi