- 37,449
- 37,596
- 113
Evet arka planda beş haneli kuponumuzu yaptık geldik
Şimdi para yokmuş gibi takılmaya devam
Arkadaşlar roll açtıracak var mığ
Şimdi para yokmuş gibi takılmaya devam
Arkadaşlar roll açtıracak var mığ
Yok oyle adama atmiyom yav o ne zorla mi bu işler kaybedek daha iyiAhh keske ataydın köşeydin iste hep ders bunlar 😂
Bugün birde acılıp karvana olan rollderden forum ihya olurdu 😂Ben ona aticaktim ayrica baktim laf yapiyor vazgectim
Roll işi sacma yav bence cok zor kazanmak resmen kaybetmek icin oynuyonBugün birde acılıp karvana olan rollderden forum ihya olurdu 😂
Tebrikler! 10.000 sansli uyeden biri secildiniz. Hesabiniza 500 nakit bonus ekledik. Aktif etmek icin hemen promokod alanina asagidaki kodu yazinizUyeligi kapatayimda gorsunler
Vermedi bize harbi kapaticam ibnelerre bakTebrikler! 10.000 sansli uyeden biri secildiniz. Hesabiniza 500 nakit bonus ekledik. Aktif etmek icin hemen promokod alanina asagidaki kodu yaziniz
Kod: sansliuye500 Promokod alani: https://cutt.ly/ReGhL44f
Sonunda anladınız.Roll işi sacma yav bence cok zor kazanmak resmen kaybetmek icin oynuyon
Gir benden oynaVermedi bize harbi kapaticam ibnelerre bak
O daha sacma puahhahSonunda anladınız.
Bir gün herkes üçlü kombine yapacak
-distin
Dur hesabi kapatsinlar birGir benden oyna
BanklKonya iy 1.5 üst
Vermeyen herkes. Bugün itibariyle bu şehirde kimse emniyette değil
Profil resmı degıstırınce soylemler degısırmıVermeyen herkes. Bugün itibariyle bu şehirde kimse emniyette değil
Yok degismez. İstiyorsan silahlar konuşsun artıkProfil resmı degıstırınce soylemler degısırmı
Boncuk mu su atandan mıYok degismez. İstiyorsan silahlar konuşsun artık
Barut atanBoncuk mu su atandan mı
KorkunçBarut atan