Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Maritbet 1k ya 500 var betkare 2k ya 1k ama hep yok sor betgar 1k ya 500 bunlar iyi
bakalım ufak bir iş yaptıydım, bir yerden ödeme bekliyorum, geldiği gibi faturaları falan halledicem 1 2k lık bir kursunum kalacak muhtemelen denerim hepsini 😍

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Ana para spor öteki verdiği değil onu diom ben isterse %100 versin milleti bayram zamanı carpma peşinde
Sen sporcu adamsın nasıl düştün bu tezgaha 😅
He ya zar zor kazandik emekle puhahaha bu arada 1k ya cok iyi spor bonuslarida vardi sap sap gaza getirdi ak

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Düstuk bile :) 1k gitti bu arada sporda gecer li la spinler sadece egtde
Yada burda olanlae bu işte ehil yatrıma ek spin alıpta vuran olmuşmudur hep kısılmış ayarla gördüğüm duyduğum
Ama frebt alıpta vuran çoktur o yüzde freebt veren yok denecek kadar az hep spinle tokat peşinde ibineler 😅

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Yada burda olanlae bu işte ehil yatrıma ek spin alıpta vuran olmuşmudur hep kısılmış ayarla gördüğüm duyduğum
Ama frebt alıpta vuran çoktur o yüzde freebt veren yok denecek kadar az hep spinle tokat peşinde ibineler 😅
Yukari yazdim la 1 2k yatirima onlar iyi kullan onlari