- 80,244
- 53,079
- 113
Vip 7 istiyomusSokucam niye vermedi yav
Vip 7 istiyomusSokucam niye vermedi yav
bakalım ufak bir iş yaptıydım, bir yerden ödeme bekliyorum, geldiği gibi faturaları falan halledicem 1 2k lık bir kursunum kalacak muhtemelen denerim hepsini 😍Maritbet 1k ya 500 var betkare 2k ya 1k ama hep yok sor betgar 1k ya 500 bunlar iyi
Hadi bol sans simdidenbakalım ufak bir iş yaptıydım, bir yerden ödeme bekliyorum, geldiği gibi faturaları falan halledicem 1 2k lık bir kursunum kalacak muhtemelen denerim hepsini 😍
güzel promo ama para yok şansGameofbet682.com bak baremlere göre spin veriyo
La ayar cekmişler verse olur madem veriyo sporda versin ama vermez kendi ayarladığı yerde verir milleti avlamak için düşmeyin agam2500 e 800 luk spin aslinda cokta abartmamak gerek![]()
adam haklı 😌La ayar cekmişler verse olur madem veriyo sporda versin ama vermez kendi ayarladığı yerde verir milleti avlamak için düşmeyin agam
Düstuk bileLa ayar cekmişler verse olur madem veriyo sporda versin ama vermez kendi ayarladığı yerde verir milleti avlamak için düşmeyin agam
Ana para spor öteki verdiği değil onu diom ben isterse %100 versin milleti bayram zamanı carpma peşindeDüstuk bile1k gitti bu arada sporda gecer li la spinler sadece egtde
He ya zar zor kazandik emekle puhahaha bu arada 1k ya cok iyi spor bonuslarida vardi sap sap gaza getirdi akAna para spor öteki verdiği değil onu diom ben isterse %100 versin milleti bayram zamanı carpma peşinde
Sen sporcu adamsın nasıl düştün bu tezgaha 😅
Yada burda olanlae bu işte ehil yatrıma ek spin alıpta vuran olmuşmudur hep kısılmış ayarla gördüğüm duyduğumDüstuk bile1k gitti bu arada sporda gecer li la spinler sadece egtde
Reis cok kişinin gözü vardır o parada ne yapsan yar olmazdı 😂😂He ya zar zor kazandik emekle puhahaha bu arada 1k ya cok iyi spor bonuslarida vardi sap sap gaza getirdi ak
Yukari yazdim la 1 2k yatirima onlar iyi kullan onlariYada burda olanlae bu işte ehil yatrıma ek spin alıpta vuran olmuşmudur hep kısılmış ayarla gördüğüm duyduğum
Ama frebt alıpta vuran çoktur o yüzde freebt veren yok denecek kadar az hep spinle tokat peşinde ibineler 😅
Ben ona aticaktim ayrica baktim laf yapiyor vazgectimReis cok kişinin gözü vardır o parada ne yapsan yar olmazdı 😂😂
golcüüüüüü
ÖğğkkEfsaneyi hatırlayalım
Ahh keske ataydın köşeydin iste hep ders bunlar 😂Ben ona aticaktim ayrica baktim laf yapiyor vazgectim
Uyeligi kapatayimda gorsunlerZlot bizede sms atmiş 10k üyeden biriymişiz muhaha