- 30,421
- 22,327
- 113
İstanbul'da geçim zor kankaEyüpteyım dıyon
Eyüpe gelmek için yol parası istiyon
Bu nasıl dolandırıcılık metin
İstanbul'da geçim zor kankaEyüpteyım dıyon
Eyüpe gelmek için yol parası istiyon
Bu nasıl dolandırıcılık metin
Hasım sahibi oldum. Kimse vermiyor@Barrios hasılat rapor
2501 e selam değil başka şeyler de alırızSelamımızı bile almıyorlar vah vah
Hic boşa para yatirma bisey vermiyor ustune cevrim yapalim dedik madem vermedi verir illaki 1k 0 landi ak bu yoklukta gameofa 1k birakmak cok koydu amannl hic bulasmayin2501 e selam değil başka şeyler de alırız
Gecmıs olsunHic boşa para yatirma bisey vermiyor ustune cevrim yapalim dedik madem vermedi verir illaki 1k 0 landi ak bu yoklukta gameofa 1k birakmak cok koydu amannl hic bulasmayin
Cok zoruma gitti la sporda da gecerliydi ana para cevrimi galiba 400luk spin 200 verdi ak birdeGecmıs olsun
Son kurşun boş yere gıdınce kötü hissediyor ınsanCok zoruma gitti la sporda da gecerliydi ana para cevrimi galiba 400luk spin 200 verdi ak birde
Bize verir dost bayramın ilk günü güzel çektik salak gibi ayırmadıkHic boşa para yatirma bisey vermiyor ustune cevrim yapalim dedik madem vermedi verir illaki 1k 0 landi ak bu yoklukta gameofa 1k birakmak cok koydu amannl hic bulasmayin
Cok spin olsa her turlu veriyor zaten egt ama dusuk yatirima pek vermezBize verir dost bayramın ilk günü güzel çektik salak gibi ayırmadık
O yüzden 2501 arıyoz dost🤣Cok spin olsa her turlu veriyor zaten egt ama dusuk yatirima pek vermez
Hepimizin genel hatası oBize verir dost bayramın ilk günü güzel çektik salak gibi ayırmadık
Ya birden fazla alındığını bilsem gider çekerdim atm denHepimizin genel hatası o
Bende ilk yukselteyim dedim oyle atayim sonra dedim 2k ceksek yeterO yüzden 2501 arıyoz dost🤣
2500ü bulursan dm yak dost. küsüratı tamamlarız. Böyle günlerde yanında olmayacağızda ne zaman olacağızO yüzden 2501 arıyoz dost🤣
Tabiki2500ü bulursan dm yak dost. küsüratı tamamlarız. Böyle günlerde yanında olmayacağızda ne zaman olacağız
La yok para
Bizim bu 1i nolmusLa yok para
Suç senin spor varken niye spin atiyonCok zoruma gitti la sporda da gecerliydi ana para cevrimi galiba 400luk spin 200 verdi ak birde