- 37,046
- 37,243
- 113
Beş bin kaçtı seri üzgün atıyorum
Başkandan 2500 gelir mi %50 %50
Kaçıran buraya geliyor kardeşimBeş bin kaçtı seri üzgün atıyorum
5400 olmadığına şükretBeş bin kaçtı seri üzgün atıyorum
Tahminden kaçtı betkom başlığında resimli anlatım var sana özelKaçıran buraya geliyor kardeşim
Gönderim yap öyle helal ederimDostlar forumu bırakma kararı aldım benden yana hakkım helal olsun sizde helal edin
Kesin birisini büyük çarptı kaçıyoDostlar forumu bırakma kararı aldım benden yana hakkım helal olsun sizde helal edin
Dostum şakası bile komik değil bir Allah'ın kuluna borcum yokKesin birisini büyük çarptı kaçıyo
Helal lenDostum şakası bile komik değil bir Allah'ın kuluna borcum yok
Bi biz çarpamadık çok çarpıldıkKesin birisini büyük çarptı kaçıyo
1,2 saat bırakırsın gece yine damlarsin buraya doğruDostlar forumu bırakma kararı aldım benden yana hakkım helal olsun sizde helal edin
Olm sen niye benim sana borcum varmış gibi beni alıntılıyon sürekli aw 😅😅Bi biz çarpamadık çok çarpıldık
Dostlar forumu bırakma kararı aldım benden yana hakkım helal olsun sizde helal edin
Yok la ne alakası var borcu olanlar belli🤣Olm sen niye benim sana borcum varmış beni alıntılıyon sürekli aw 😅😅
ÖdeniiiiirYok la ne alakası var borcu olanlar belli🤣
O ödüyo normalde geç öderdi artık zamanından önce ödüyo forumun en güvenilir adamı
Sıfırsenin @egehandro nun @Metings1905 @ngu falan 0 olması imkansız amk son 2-3 günde nasıl oluyor beni geç hafi