Her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır reis 😎Beyler matbet 200 ü sweeet 1000 de satin aldik ve ilk defa maxwin oh be 3 kisiye 1k atalim deeermişim bir nisan
Her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır reis 😎Beyler matbet 200 ü sweeet 1000 de satin aldik ve ilk defa maxwin oh be 3 kisiye 1k atalim deeermişim bir nisan
As hocam cikar artik dolarlari
Kanka en cok ben isterdim ak puahhaha 200 satin alima 160 ödese seviniyozHer şakanın altında bir gerçeklik payı vardır reis 😎
5 dakkada bir don değiştiriyoruz dostAs hocam cikar artik dolarlari
Bu kadar düştük müPadişahta oynayan varsa magaza kismina baksinla orda puan birikiyor bilmeyen vardir belki
Kanka sizi bilmiyom ama suan her yere bakiyomBu kadar düştük mü
Kardeşim hadi ben fakirim siz nasıl fakir oluyonuz awPadişahta oynayan varsa magaza kismina baksinla orda puan birikiyor bilmeyen vardir belki
senin @egehandro nun @Metings1905 @ngu falan 0 olması imkansız amk son 2-3 günde nasıl oluyor beni geç hafiKanka sizi bilmiyom ama suan her yere bakiyom![]()
50 spin aldım 10 tl çıktı🤣Padişahta oynayan varsa magaza kismina baksinla orda puan birikiyor bilmeyen vardir belki
En son ne zaman kendi param ile roll konusu açabildim. Başka sorum yok hakim bey teşekkürler. 🤣senin @egehandro nun @Metings1905 @ngu falan 0 olması imkansız amk son 2-3 günde nasıl oluyor beni geç hafi
Çıldırcam ağlıcam @Fterim190550 spin aldım 10 tl çıktı🤣
Roll için demedim aq 🤣En son ne zaman kendi param ile roll konusu açabildim. Başka sorum yok hakim bey teşekkürler. 🤣
Kanka iste bazi oyunlar cop ucuz olup 1 lira betli olanlarda var 10 kurusta var galiba50 spin aldım 10 tl çıktı🤣
Nasil imkansiz la puahha sonda ne dedin anlamadim lasenin @egehandro nun @Metings1905 @ngu falan 0 olması imkansız amk son 2-3 günde nasıl oluyor beni geç hafi
Kazım kimacil para kazım
Beni geç hadi bende yok hepinizde nasıl yokNasil imkansiz la puahha sonda ne dedin anlamadim la
Kanka 200 300 geciyor istede yukselmiyor ak sen kovalamiyon kovalasan gecer o kadarBeni geç hadi bende yok hepinizde nasıl yok