- 22,450
- 23,112
- 113
Sence çıkar mı burdan 1k aq adam 250 alamıyorBiriniz bana acil 1k lik dm yaksın yarın betcomu çözene kadar acil ama elimde %100 yatma garantili bı maç var
Sence çıkar mı burdan 1k aq adam 250 alamıyorBiriniz bana acil 1k lik dm yaksın yarın betcomu çözene kadar acil ama elimde %100 yatma garantili bı maç var
Kod gelmeden çekim gelirse çözerz daha işleme alınmaıd250 lazım 5 e tamamlıcam![]()
Ağlıyorum su anKod gelmeden çekim gelirse çözerz daha işleme alınmaıd
Biraz seriBen kombineden sonra 2 tane tekli basket aldım ikiside kıvrandırmadan geldi franca maçı uçtu zaten. Son şimdi futbola girdim gelirse çekiyoruz
Sen burayı çok hafife alıyorsun ne kirli cikilar var burdaSence çıkar mı burdan 1k aq adam 250 alamıyor
Geldi @sapsap10 seri Papara atKod gelmeden çekim gelirse çözerz daha işleme alınmaıd
Kirli çıkı adı üstündeSen burayı çok hafife alıyorsun ne kirli cikilar var burda
Bende yokta babası oğluna 1 k ya 1 k vermezBiriniz bana acil 1k lik dm yaksın yarın betcomu çözene kadar acil ama elimde %100 yatma garantili bı maç var
KirlicıkıhandroKirli çıkı adı üstünde
Burda verirde sana vermezler puahhaBende yokta babası oğluna 1 k ya 1 k vermez
Canın sağolsun iyi fırınlar pardon forumlarBurda verirde sana vermezler puahha
PuahjajaCanın sağolsun iyi fırınlar pardon forumlar
Seni kastetmedim zaten ferdicim. Senin için büyük para 1k. Gerçi sen 100 TL de vermezsinBende yokta babası oğluna 1 k ya 1 k vermez
Bizimde 10k lazimdi yaKod gelmeden çekim gelirse çözerz daha işleme alınmaıd
KırıcısınSeni kastetmedim zaten ferdicim. Senin için büyük para 1k. Gerçi sen 100 TL de vermezsin
BazenKırıcısın
Bana da 2k mümkünseBizimde 10k lazimdi ya
Her zaman
PuahahahahaSeni kastetmedim zaten ferdicim. Senin için büyük para 1k. Gerçi sen 100 TL de vermezsin