- 8,887
- 10,990
- 113
4 nba'e sıktım bakalım bişeylerAynen oran düştü ama 1.4
4 nba'e sıktım bakalım bişeylerAynen oran düştü ama 1.4
Sabah bunun kürek versiyonunu yazmıştım adminler uçurmuş mesajıO***PUYU MEZARA KOYMUŞLAR TEK Mİ YATACAM DEMİŞ
Bende gerekeni yaptıkSon diyecekmis bugun olmasada yarin atar ki devam eder bence ama ben aldim nba dozumuzu aldik
Olsun be
La boyel yazma bario***puyu yemeğe davet etmişler kiminki ni yiyecez demiş
Çözeriz kardeşim sıkma canını tanıdık tefeci varBugün ne halt edicez bakalım çok acil 1350 lazımdı acele kupon yapıp yattık gün içinde birşey bulamazsam yeni yazdığım kızla artık konuşamayabilirim dokxkwkkw @Mrlbra
Sanmam yavBayramın 3. Gününe girdik bugün gün sonuna kadar atar sonra biter
Düşün ne kadar etkili söz ki kalın yazıyorumLa boyel yazma barinormal kalinlikta yaz puaha
Pauhahauua aman kardeşim evlerden ırak Allah kimseyi düşürmesinÇözeriz kardeşim sıkma canını tanıdık tefeci var
Nasıl yapamadın şa ben 19K çektimBugün ne halt edicez bakalım çok acil 1350 lazımdı acele kupon yapıp yattık gün içinde birşey bulamazsam yeni yazdığım kızla artık konuşamayabilirim dokxkwkkw @Mrlbra
Amin dostumPauhahauua aman kardeşim evlerden ırak Allah kimseyi düşürmesin
Betkom 150 4k olmak üzere sabırla ilerliyorumOlsun be
ZiyaaaaaaNasıl yapamadın şa ben 19K çektim
@Mrlbra attım wp anlatsın kardeşim bugün de 5.günZiyaaaaaa
Losers içi pasif var mı
Konuşma zaten olumBugün ne halt edicez bakalım çok acil 1350 lazımdı acele kupon yapıp yattık gün içinde birşey bulamazsam yeni yazdığım kızla artık konuşamayabilirim dokxkwkkw @Mrlbra
3dk 46 saniyede yaptım yeminle spin bittikten sonraBetkom 150 4k olmak üzere sabırla ilerliyorum
Adam 109k çekmişZiyaaaaaa