4 per 1,5 dk 8 sayı atıplar 😅Hee cozulur la herhalde
4 per 1,5 dk 8 sayı atıplar 😅Hee cozulur la herhalde
Senin roll vardı gene bizde siftah yok casibomda son çekimden 93₺ kalmısNasıl kurak bir gün böyle
Yok kanka rol açmadım yarın kına var katılmam gereken cepte kurus yok yol parası yapacam, bu sefer risk almayacak😅Senin roll vardı gene bizde siftah yok casibomda son çekimden 93₺ kalmıs
Vbet verdimiNasıl kurak bir gün böyle
Çok kısır bayram üç beş kazanırız dedik eldekinden de olduk.Senin roll vardı gene bizde siftah yok casibomda son çekimden 93₺ kalmıs
Erkek kınasımı o 😅Yok kanka rol açmadım yarın kına var katılmam gereken cepte kurus yok yol parası yapacam, bu sefer risk almayacak😅
Evet son 3 ayda 80 k yatirim var. Baş verdiVbet verdimi
Aynısı aq kime verdi bunlar anlamadım vallaEvet son 3 ayda 80 k yatirim var. Baş verdi
Yoo bildiğin kız kınası. Ben kız tarafıyım katılmak zorundayımErkek kınasımı o 😅
İyi allah tamamına erdirsin dielim reisYoo bildiğin kız kınası. Ben kız tarafıyım katılmak zorundayım
Eyvallah dostumİyi allah tamamına erdirsin dielim reis
Kaç betten eklediEvet son 3 ayda 80 k yatirim var. Baş verdi
Bi rol çöz acilllllİyi allah tamamına erdirsin dielim reis
Sadece @Mrlbra biliyor başka söyleyemem mahremdirKaç betten ekledi
Koca bayram az önce piabells kodu aldım o avide denk geldi aldık maccabi bizi tokatladı yolladıEvet son 3 ayda 80 k yatirim var. Baş verdi
Nereye veriyorla telegram miBetgit kullananlar ve son hafta yatırımı olanlar pusuya yatsın hamdi aktif olmuş
Mrlbra volkan konak mıydı acabaSadece @Mrlbra biliyor başka söyleyemem mahremdir
Evet ama işte 24-25 marttan itibaren minimum 1-2K yatırım ister benceNereye veriyorla telegram mi