- 80,249
- 53,086
- 113
Forumdan birini reelde görmeye hazır degilim ak puahhaha@butragueno hemşoya da kızgınım. 2 adımlık yol 5 aydır gelip çayımı içmedi hala
Forumdan birini reelde görmeye hazır degilim ak puahhaha@butragueno hemşoya da kızgınım. 2 adımlık yol 5 aydır gelip çayımı içmedi hala
Ayran yaparız onaBelki çay sevmiyordur
Buna yaktık be bugündeBilmiyorum ki dostum derdi mi bilsem belki caresinide bulurdum
Bir roll yaptir gecer unutur dertleriBuna yaktık be bugünde
Hemen @Barrios seri ibaaaanBir roll yaptir gecer unutur dertleri
Ah ya bende dertlendim suan puahhahhaHemen @Barrios seri ibaaaan
Senin kredin sonsuz biliyon böbrek satarım senin şerefine dmjsjdAh ya bende dertlendim suan puahhahha
Eyvallah dostumHemen @Barrios seri ibaaaan
Oh oh taze tazeTertemiz çok profesyonel Ekli dosyayı görüntüle 757976
Sıcaak sıcaaakOh oh taze taze
Maşallah daim olsunTertemiz çok profesyonel Ekli dosyayı görüntüle 757976
Ibanimiz en başta kayitli diye biliyorum yoksa degil miTertemiz çok profesyonel Ekli dosyayı görüntüle 757976
Olm kaydetmiyorum la unutuyom at bi tekrar djdjIbanimiz en başta kayitli diye biliyorum yoksa degil mi![]()
Tebrikler kaç kişi lazımOlm kaydetmiyorum la unutuyom at bi tekrar djdj
Sen de at son kişi sensinTebrikler kaç kişi lazım![]()
Paramizi ne cabuk yedin dostTebrikler kaç kişi lazım![]()
Tumbet pazartesi bonusuyla slota girdim patladı bayram bonuslarindan sonra slotlarin kısıtlanacagini tahmin edemedimParamizi ne cabuk yedin dost
Kafam ucuyoa celta vigo ilk yarı 3.5 alt alayım derken 3.5üst almışım maç başı son 93₺ 112₺ olacaktı dedeye girecektim 😅 dedeye giriyim diye hesaba girdim acı gerçekle karşılaştım 😅Paramizi ne cabuk yedin dost