- 36,356
- 27,380
- 113
@Mrlbra gereklı acıklamayı yaparsın arkadasaO zaman bi 3k gönderiver de dostluğumuz pekişsin
@Mrlbra gereklı acıklamayı yaparsın arkadasaO zaman bi 3k gönderiver de dostluğumuz pekişsin
İşimiz salihi amele kaldıysa oho@Mrlbra gereklı acıklamayı yaparsın arkadasa
Metin 1₺ atsın ben buraya nude atarım a lanljk puahahabaİşimiz salihi amele kaldıysa oho
Dm cagırdı az önce gördünİşimiz salihi amele kaldıysa oho
Biraz önce para istedim sen bana 100₺ at katlar ssba atarım diyor bssbhssİşimiz salihi amele kaldıysa oho
@Metings1905 güçlü bir Türkiye için evet diyorum sende evet diyor musunMetin 1₺ atsın ben buraya nude atarım a lanljk puahahaba
Gücü yetmez ajajaha@Metings1905 güçlü bir Türkiye için evet diyorum sende evet diyor musun
Ağlamayı @ferdikadıoğlu öğrendikBiraz önce para istedim sen bana 100₺ at katlar ssba atarım diyor bssbhss
As dost gözükmüyon pekSelamın aleyküm
Aleyküm selam sevgili dost sonunda geldinSelamın aleyküm
Ondan sahtekarkık öğren birazda sbsjsAğlamayı @ferdikadıoğlu öğrendik
Foruma daha az girmeye başladım cano ufaktan döndük ama bakalım nasılsınızAs dost gözükmüyon pek
Aleyküm selam sevgili dost sonunda geldin
Oranları gormem lazım@Metings1905 güçlü bir Türkiye için evet diyorum sende evet diyor musun
Fix 52-48Oranları gormem lazım
Dm mi gelelim yani paketiz bizForuma daha az girmeye başladım cano ufaktan döndük ama bakalım nasılsınız
İyi olmaya çalışıyoruz birnirimizi koparcaz inşallah iyi olcaz puahaForuma daha az girmeye başladım cano ufaktan döndük ama bakalım nasılsınız
Sinyalcilik ölmez yak selektörleri elbet biri düşer dostİyi olmaya çalışıyoruz birnirimizi koparcaz inşallah iyi olcaz puaha
Tam o sırada sen geldin valla 🤣Sinyalcilik ölmez yak selektörleri elbet biri düşer dost