Gtümüze yılan kaçmış sen gircek yer arıyorsun dost adın bile Marlbora , sar bi üçlü kendimize gelelimTam o sırada sen geldin valla 🤣
Hadı herkes borcunu yazsın benım güncel borç 25 kŞu borçları toplasam inşallah düze çıkacam geri🧐
Puahahaha şuan mesaidryimGtümüze yılan kaçmış sen gircek yer arıyorsun dost adın bile Marlbora , sar bi üçlü kendimize gelelim
Bende aynı şekildeŞu borçları toplasam inşallah düze çıkacam geri🧐
Verecek yok alacak çok🧐Hadı herkes borcunu yazsın benım güncel borç 25 k
Sen varya sen çok fenasın mesaideymişsin kopar yandaşlardan gün yapcaz diyip adam başı 1 K dolandır milleti awPuahahaha şuan mesaidryim
Benim verecek az alacak çokVerecek yok alacak çok🧐
Alacaklı olmaz senın secımındı borçlu olmak benım degıldıVerecek yok alacak çok🧐
Vay canınaBenim verecek az alacak çok
Tek çalışıyorum imalatta ben kimse yok bayram puahahSen varya sen çok fenasın mesaideymişsin kopar yandaşlardan gün yapcaz diyip adam başı 1 K dolandır milleti aw
Geberiyom diyene ateş bundan sonraAlacaklı olmaz senın secımındı borçlu olmak benım degıldı
Para hırsı bürümüş senin gözünü dost az çalış malzeme kalkmaz bak 45den sonraTek çalışıyorum imalatta ben kimse yok bayram puahah
Çalışıyor karı kıza yediriyorPara hırsı bürümüş senin gözünü dost az çalış malzeme kalkmaz bak 45den sonra
Bi benden alacaklı olamadın aw sapsapGeberiyom diyene ateş bundan sonra
Borç almak sanattır düşersinGeberiyom diyene ateş bundan sonra
Para almıyorum kiPara hırsı bürümüş senin gözünü dost az çalış malzeme kalkmaz bak 45den sonra
Saf bi Arkadasa benziyor iyi niyetli yani, biraz şeyytanlık öğret dost üzerlerÇalışıyor karı kıza yediriyor
La niye çalışıyonPara almıyorum ki
Borç almayı severim vermeyi değil boşluğumuza geldiBorç almak sanattır düşersin