- 22,450
- 23,112
- 113
Bende izin yok dün sabah geldim yarın akşama kadar nöbetBayram bayram ne işi 3 gün yatıştayız
Bende izin yok dün sabah geldim yarın akşama kadar nöbetBayram bayram ne işi 3 gün yatıştayız
Verilemeyecek bişey istedin ben kalbime gömdüm uza ben itirafçı değilimSenden detaylı isim listesi almaya geldim. Unutma ben asla verilemeyecek bişeyi istemem
Kanka hep tekim Çünkü sjsjsjsjKolay gelsin bu arada. Senin iş kebap gibi 7/24 tel elinde forumdasın
Ben istediğimi alırım mutlaka alırımVerilemeyecek bişey istedin ben kalbime gömdüm uza ben itirafçı değilim
Off hem ay sonu hem mesai tabi yaBende izin yok dün sabah geldim yarın akşama kadar nöbet
Benden alamazsınBen istediğimi alırım mutlaka alırım
Ekstra para almıyoruöOff hem ay sonu hem mesai tabi ya
Müşteride mi gelmiyorKanka hep tekim Çünkü sjsjsjsj
Ölüme gidiyorsun MiroğluuuuuBenden alamazsın
Patron musunEkstra para almıyoruö
İmaşattayım yarına pasta börek yapıyoruöMüşteride mi gelmiyor
GiderizÖlüme gidiyorsun Miroğluuuuu
Yok la ne patronu ama herşeyiyle ben ilgileniyorum yetkiliyim işyeri sahonimfen sonra işte herkes izne gitti bayram diye biz kaldıkPatron musun
Niye la herkese bayramda sana arefe miYok la ne patronu ama herşeyiyle ben ilgileniyorum yetkiliyim işyeri sahonimfen sonra işte herkes izne gitti bayram diye biz kaldık
Gelsin acilİmaşattayım yarına pasta börek yapıyoruö
Benim kimsem yokki burda oğlum herkes Memlekette izin yapsam nolcak evde yatacam boş boşNiye la herkese bayramda sana arefe mi
Haftaya etimesgutta olcamGelsin acil
Vefalı çalışanYok la ne patronu ama herşeyiyle ben ilgileniyorum yetkiliyim işyeri sahonimfen sonra işte herkes izne gitti bayram diye biz kaldık