- 80,249
- 53,086
- 113
Bilemedim ki yav o zman halile sormak lazimYok kankam özellikle belirttim ben kaybeden63 diye
Bilemedim ki yav o zman halile sormak lazimYok kankam özellikle belirttim ben kaybeden63 diye
Halil ne alaka awBilemedim ki yav o zman halile sormak lazim
@ferdikadıoğlu kardeşim ilgilenirkardeş teke tek yiyosa gel kafeste
Ne biliyim yav neyse cozulur herhsldeHalil ne alaka aw
Hayroo 20 k dağıtırken demiştim ya size barriios kaybeden63 diye ondan önce yasdı demek ki sanaBilemedim ki yav o zman halile sormak lazim
Slrın mu var ne Çözülecek fransızımNe biliyim yav neyse cozulur herhslde
Bana en basta yazdi aynen hemşom puahaHayroo 20 k dağıtırken demiştim ya size barriios kaybeden63 diye ondan önce yasdı demek ki sana
Kanka iste dm atmis cevap vermemis barios halileSlrın mu var ne Çözülecek fransızım
Bizi siklemedi ama sjsjsj herkes fakir olunca sikliyor bizi zengin olan selam vermiyorBana en basta yazdi aynen hemşom puaha
Ben artık kavga etmiyorum@ferdikadıoğlu kardeşim ilgilenir
AhahahaKanka iste dm atmis cevap vermemis barios halile
Yok yav ne sorunu sadece anlam veremedim bu kadar tepkisiz kalmasına ona çok bozuldum. Yoksa ben suvata günde 40 posta dm atıyorum kasa varsa ver la diye. Yok olunca gücenmiyorum ki ama adam beni iplemedi o kadar iyiligimiz olan adamSlrın mu var ne Çözülecek fransızım
Halil miYok yav ne sorunu sadece anlam veremedim bu kadar tepkisiz kalmasına ona çok bozuldum. Yoksa ben suvata günde 40 posta dm atıyorum kasa varsa ver la diye. Yok olunca güvenmiyorum ki ama adam beni iplemedi o kadar iyiligimiz olan adam
Yok be hemşom oyle degil zsngin olunca daha cok selam verirBizi siklemedi ama sjsjsj herkes fakir olunca sikliyor bizi zengin olan selam vermiyor
@halil889* sen mi iplemedinYok yav ne sorunu sadece anlam veremedim bu kadar tepkisiz kalmasına ona çok bozuldum. Yoksa ben suvata günde 40 posta dm atıyorum kasa varsa ver la diye. Yok olunca gücenmiyorum ki ama adam beni iplemedi o kadar iyiligimiz olan adam
Yav sen içkiyi çok kaçırdın herhalde niye geriden geliyon bugün 😅Halil mi
Sana verirler şu forumda henüz zengin birinden selam almadık çük şükür fenerli de değiliz aslında puahahYok be hemşom oyle degil zsngin olunca daha cok selam verir
Bugün gece çalışıyorumYav sen içkiyi çok kaçırdın herhalde niye geriden geliyon bugün 😅
He o zmn acil kaytarip bı duble al olmuyor boyleBugün gece çalışıyorum
68k bastin geldi bosver kanka puhagaSana verirler şu forumda henüz zengin birinden selam almadık çük şükür fenerli de değiliz aslında puahah