- 8,499
- 10,706
- 113
Yok la beni bilen bilir 3 gün sigara parası bulamam 4 gün illa ki çok param olur benim standartım bu değişmiyobu işler böyledir bilenirsin sonra sen parayı görünce onlara nispet yaparsın 😂
Yok la beni bilen bilir 3 gün sigara parası bulamam 4 gün illa ki çok param olur benim standartım bu değişmiyobu işler böyledir bilenirsin sonra sen parayı görünce onlara nispet yaparsın 😂
Ben bu adamın parasını büyük konuşmayayim sokaklara düşsem almam daha. Sebebini biliyorsunOlm ver barrios marrios
Kumarcu adamız geneli bu durumdaYok la beni bilen bilir 3 gün sigara parası bulamam 4 gün illa ki çok param olur benim standartım bu değişmiyo![]()
Ney la bilmiyomBen bu adamın parasını büyük konuşmayayim sokaklara düşsem almam daha. Sebebini biliyorsun
2 olmaz mıKonu içinde vefa gördüğüm bir dosta ulaştım dostlar aklınızda kalmasin
Doğruya ngu sormuştu ona anlattım. Eskiden rollerde defalarca ödül atmisligimiz var bu beyefendiye. Geçen biseyler yakaladı tarzımız olmasada hata edip dm attık rica da bulunduk cevap vermedi. 1 gün Sonra bı konuda sitemde bulunup etiket attım nezaketen de olsa cevap verseydin dedim yine cevap vermedi.Ney la bilmiyom
Aslında 2 kisye ulaştım zateb2 olmaz mı
Kesene bereketAslında 2 kisye ulaştım zateb
Halil iyidir la çekim yapamadı o bi şeyler vurduğundaDoğruya ngu sormuştu ona anlattım. Eskiden rollerde defalarca ödül atmisligimiz var bu beyefendiye. Geçen biseyler yakaladı tarzımız olmasada hata edip dm attık rica da bulunduk cevap vermedi. 1 gün Sonra bı konuda sitemde bulunup etiket attım nezaketen de olsa cevap verseydin dedim yine cevap vermedi.
Sorun bu sence kankam. Bı cevap bekledim ya ki hala cevap vermediHalil iyidir la çekim yapamadı o bi şeyler vurduğunda
Başka derdi vardır Halil efendidirSorun bu sence kankam. Bı cevap bekledim ya ki hala cevap vermedi
Allah için kankam yav konudan konuya geziyor tek kelime cevabı çok gördüyse ne diyeyim. Dertlerimi anlatsam oturur benimle ağlarsınızBaşka derdi vardır Halil efendidir
Gerekirse ağlarızAllah için kankam yav konudan konuya geziyor tek kelime cevabı çok gördüyse ne diyeyim. Dertlerimi anlatsam oturur benimle ağlarsınız
Tmm kardesim hadi kalabalik yapmaYok la beni bilen bilir 3 gün sigara parası bulamam 4 gün illa ki çok param olur benim standartım bu değişmiyo![]()
Kanka nick degisiyon ya ondan olabilir laAllah için kankam yav konudan konuya geziyor tek kelime cevabı çok gördüyse ne diyeyim. Dertlerimi anlatsam oturur benimle ağlarsınız
kardeş teke tek yiyosa gel kafesteTmm kardesim hadi kalabalik yapma
Yok kankam özellikle belirttim ben kaybeden63 diyeKanka nick degisiyon ya ondan olabilir labir ara misal biri dm atmisti bu kim ak dedim cevap bile vermedim alakasiz geldi cunku sonra meger nick degismis