- 3,623
- 3,334
- 113
iyi oldu bu beşiktaşa yaw, 1 tane gol bulmuş her faulde 5 dk yerden kalkmayıp oyunu soğutuyorlardı, en sevmediğim oyun stili
Hiç sevmem puşt torreirayı adam golünde iyisinden manitanında iyisinden anlıyorgördün mü golüü 30 metreden hakeme mesaj verircesine al bu topu... diyerek, iman gücüyle ümmet muhammed gücüyle vurdu toreiraaa 🤣
Kanka hangi maci izliyon sen puahha full atakti golden sonraiyi oldu bu beşiktaşa yaw, 1 tane gol bulmuş her faulde 5 dk yerden kalkmayıp oyunu soğutuyorlardı, en sevmediğim oyun stili
kanka rafanın pozisyonu faulmuydu sence? birde 5 dk utanmadan yerde yattı yalandan, oyunuda soguttu bedavadan, dönüşünde direkt kırmızı gördük zaten ki bence o pozisyona kırmızı verilir mi o da şüpheliKanka hangi maci izliyon sen puahha full atakti golden sonra
Kanka biri uzaktan baksin konuya ne kadar objektif olmadigni tarfali oldugunu soylesin ben konusmuyorum bile rafa karakteri asla öyle bir futbolcu degil ve de biz gayet atak oynadik cekilmedik yatmadik simdi 2. Yari izle gs nasil yatiyorkanka rafanın pozisyonu faulmuydu sence? birde 5 dk utanmadan yerde yattı yalandan, oyunuda soguttu bedavadan, dönüşünde direkt kırmızı gördük zaten ki bence o pozisyona kırmızı verilir mi o da şüpheli
Neden hep ağlıyorsunuz bu sezon neler neler çaldılar bedavadan size onlarada itiraz ettin mi böylekanka rafanın pozisyonu faulmuydu sence? birde 5 dk utanmadan yerde yattı yalandan, oyunuda soguttu bedavadan, dönüşünde direkt kırmızı gördük zaten ki bence o pozisyona kırmızı verilir mi o da şüpheli
yaw kırmızı belki dogru olabilir ondan emin degilim de, ama hemen öncesindeki rafanın pozisyonu net faul değil, adama dokunmuyorlar bile kendi kendine bizim oyuncunun üzerine cıkıp yere bırakıyor kendiniKanka biri uzaktan baksin konuya ne kadar objektif olmadigni tarfali oldugunu soylesin ben konusmuyorum bile rafa karakteri asla öyle bir futbolcu degil ve de biz gayet atak oynadik cekilmedik yatmadik simdi 2. Yari izle gs nasil yatiyor
Osimhenin beline dokundular sanki sniperle vurulmuş gibi attı kendini 10 saniye sonra kalktı ama biz yatiyozKanka biri uzaktan baksin konuya ne kadar objektif olmadigni tarfali oldugunu soylesin ben konusmuyorum bile rafa karakteri asla öyle bir futbolcu degil ve de biz gayet atak oynadik cekilmedik yatmadik simdi 2. Yari izle gs nasil yatiyor
babacım aglayan zırlayan yok yok şurda kendimizce üç beş yorum yapıyoruz sakin ol 🤣Neden hep ağlıyorsunuz bu sezon neler neler çaldılar bedavadan size onlarada itiraz ettin mi böyle
1 faulu mu tartisalim simdi masuakunun barisa yaptigida faul degil korner vermemek icin uydurdu hakemyaw kırmızı belki dogru olabilir ondan emin degilim de, ama hemen öncesindeki rafanın pozisyonu net faul değil, adama dokunmuyorlar bile kendi kendine bizim oyuncunun üzerine cıkıp yere bırakıyor kendini
evet bence o pozisyonda süpheli, biraz cekme var ama öyle agım şahım birşey degil katılıyorum1 faulu mu tartisalim simdi masuakunun barisa yaptigida faul degil korner vermemek icin uydurdu hakem![]()
Yav dost ligde normal olan bişey yok sen hiç yatmayan takıma yerden kalkmiyo diyince ben darlaniyorum 🤣🤣🤣babacım aglayan zırlayan yok yok şurda kendimizce üç beş yorum yapıyoruz sakin ol 🤣
Macin sonucunu etkileyecek bir hata bisey yok kisaca dost iyi olan kazansinevet bence o pozisyonda süpheli, biraz cekme var ama öyle agım şahım birşey degil katılıyorum
O şuan urfaspor mardinspor izliyor 😱Kanka biri uzaktan baksin konuya ne kadar objektif olmadigni tarfali oldugunu soylesin ben konusmuyorum bile rafa karakteri asla öyle bir futbolcu degil ve de biz gayet atak oynadik cekilmedik yatmadik simdi 2. Yari izle gs nasil yatiyor
kanka kırmızı kart var kaderi daha nasıl etkilensin 🤣 , kırmızı öncesi rafanın pozisyon faul degil ona %100 eminim, kırmızı kart pozisyonu dogru olabilir ona emin degilim spor yorumcuları söylesinMacin sonucunu etkileyecek bir hata bisey yok kisaca dost iyi olan kazansin
O tartismali pozisyon ddgil ondan dedimkanka kırmızı kart var kaderi daha nasıl etkilensin 🤣 , kırmızı öncesi rafanın pozisyon faul degil ona %100 eminim, kırmızı kart pozisyonu dogru olabilir ona emin degilim spor yorumcuları söylesin