Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
iyi oldu bu beşiktaşa yaw, 1 tane gol bulmuş her faulde 5 dk yerden kalkmayıp oyunu soğutuyorlardı, en sevmediğim oyun stili

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
bu arada kırmızı kart öncesinde kullanılan duran topta da faul maul yoktu, rafa silva kendini yere bıraktı, hakemde calmıs olmak icin caldı faulu. Bedavadan kırmızı yedik yani, ama toreira reis sagolsun göklerden gelen bir karar vardır dedi, ilahii adalet var cekerim emaneti sokarım 30 metreden dedi efsanevi bir gol attı

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Kanka hangi maci izliyon sen puahha full atakti golden sonra
kanka rafanın pozisyonu faulmuydu sence? birde 5 dk utanmadan yerde yattı yalandan, oyunuda soguttu bedavadan, dönüşünde direkt kırmızı gördük zaten ki bence o pozisyona kırmızı verilir mi o da şüpheli

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
kanka rafanın pozisyonu faulmuydu sence? birde 5 dk utanmadan yerde yattı yalandan, oyunuda soguttu bedavadan, dönüşünde direkt kırmızı gördük zaten ki bence o pozisyona kırmızı verilir mi o da şüpheli
Kanka biri uzaktan baksin konuya ne kadar objektif olmadigni tarfali oldugunu soylesin ben konusmuyorum bile rafa karakteri asla öyle bir futbolcu degil ve de biz gayet atak oynadik cekilmedik yatmadik simdi 2. Yari izle gs nasil yatiyor

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,034
2,643
113
Neden hep ağlıyorsunuz bu sezon neler neler çaldılar bedavadan size onlarada itiraz ettin mi böyle

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Kanka biri uzaktan baksin konuya ne kadar objektif olmadigni tarfali oldugunu soylesin ben konusmuyorum bile rafa karakteri asla öyle bir futbolcu degil ve de biz gayet atak oynadik cekilmedik yatmadik simdi 2. Yari izle gs nasil yatiyor
yaw kırmızı belki dogru olabilir ondan emin degilim de, ama hemen öncesindeki rafanın pozisyonu net faul değil, adama dokunmuyorlar bile kendi kendine bizim oyuncunun üzerine cıkıp yere bırakıyor kendini

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,034
2,643
113
Osimhenin beline dokundular sanki sniperle vurulmuş gibi attı kendini 10 saniye sonra kalktı ama biz yatiyoz

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Neden hep ağlıyorsunuz bu sezon neler neler çaldılar bedavadan size onlarada itiraz ettin mi böyle
babacım aglayan zırlayan yok yok şurda kendimizce üç beş yorum yapıyoruz sakin ol 🤣

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
yaw kırmızı belki dogru olabilir ondan emin degilim de, ama hemen öncesindeki rafanın pozisyonu net faul değil, adama dokunmuyorlar bile kendi kendine bizim oyuncunun üzerine cıkıp yere bırakıyor kendini
1 faulu mu tartisalim simdi masuakunun barisa yaptigida faul degil korner vermemek icin uydurdu hakem :)

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
1 faulu mu tartisalim simdi masuakunun barisa yaptigida faul degil korner vermemek icin uydurdu hakem :)
evet bence o pozisyonda süpheli, biraz cekme var ama öyle agım şahım birşey degil katılıyorum

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,034
2,643
113
babacım aglayan zırlayan yok yok şurda kendimizce üç beş yorum yapıyoruz sakin ol 🤣
Yav dost ligde normal olan bişey yok sen hiç yatmayan takıma yerden kalkmiyo diyince ben darlaniyorum 🤣🤣🤣

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,152
3,799
113
O şuan urfaspor mardinspor izliyor 😱

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Macin sonucunu etkileyecek bir hata bisey yok kisaca dost iyi olan kazansin
kanka kırmızı kart var kaderi daha nasıl etkilensin 🤣 , kırmızı öncesi rafanın pozisyon faul degil ona %100 eminim, kırmızı kart pozisyonu dogru olabilir ona emin degilim spor yorumcuları söylesin

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
neyse yaw 1-1 suan zaten durum eşit, ikinci yarı iyi oynayan kazansın diyelim

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
kanka kırmızı kart var kaderi daha nasıl etkilensin 🤣 , kırmızı öncesi rafanın pozisyon faul degil ona %100 eminim, kırmızı kart pozisyonu dogru olabilir ona emin degilim spor yorumcuları söylesin
O tartismali pozisyon ddgil ondan dedim :)

• Beğen
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
neyse yaw altı üstü bir maç iste herkesin kendince bir fikri var dostluk kazansın, butra gibi saygı cercevesinde yorum yapan insanlara can feda, diğerleri için yorum yapmayım şimdi gerek yok tartışma cıkmasın mrlbranın konusunu boş boş işlerle kirletmeyelim