- 22,539
- 11,664
- 113
Hayırlı akşamlar dostum keyifler kötü senin keyifler nasılıHerkese iyi akşamlar dostlar keyifler nasıl
Hayırlı akşamlar dostum keyifler kötü senin keyifler nasılıHerkese iyi akşamlar dostlar keyifler nasıl
Keyif yokHerkese iyi akşamlar dostlar keyifler nasıl
monoton bir gün derbi dışında, sen nasılsın reis iyisin insHerkese iyi akşamlar dostlar keyifler nasıl
Bundan sonra senin adın pufhandroKeyif yok
Koy da güzel bi ismimiz olsunBundan sonra senin adın pufhandro
İnşallah bişey yok dostumBUGÜN BANA BULAŞMAYIN
yoktur yaww her gün aynı salvoları atıyor dağ gibi adam birşey olmaz ona 😅İnşallah bişey yok dostum
İnsanlık hali dost insan ruh hali her an değişebiliryoktur yaww her gün aynı salvoları atıyor dağ gibi adam birşey olmaz ona 😅
parasızlıkİnşallah bişey yok dostum
Nesi yok bilader adam son adam net kırmızıbu arada kırmızı kartlık bir hareket yok bu pozisyonda
yaw nasıl son adam, ceza sahasının kösesinde adam yukarda daha 2 defans oyuncusu daha varNesi yok bilader adam son adam net kırmızı
Önüne alsa nasıl yetişecek dostum maçtan sonra hakem yorumcuları söylerleryaw nasıl son adam, ceza sahasının kösesinde adam yukarda daha 2 defans oyuncusu daha var
neyse sıkıntı yok konya 2 kırmızı kartla yenmişti, bizde yenerizÖnüne alsa nasıl yetişecek dostum maçtan sonra hakem yorumcuları söylerler
neyse sıkıntı yok konya 2 kırmızı kartla yenmişti, bizde yeneriz
gördün mü golüü 30 metreden hakeme mesaj verircesine al bu topu... diyerek, iman gücüyle ümmet muhammed gücüyle vurdu toreiraaa 🤣