- 16,127
- 17,928
- 113
Cumhuriyet gecti asgari maaşıÖyle asgari ücretin 4/1 fiyatı oldu nolcak millette yok ki taksın
Cumhuriyet gecti asgari maaşıÖyle asgari ücretin 4/1 fiyatı oldu nolcak millette yok ki taksın
Serbest piyasaBen gecelik 7K yaptım sen düşün çok saçma bir piyasa
O ayrı tabi ben en küçükten bahsettim çeyrekCumhuriyet gecti asgari maaşı
olsun aylıkta bulunur, istanbulda en ucuz kira fiyatı kac ki suan 😅 izmirde 1+1 ler bile 25k suanO gecelik fiyat aw
20-30 arasfıır artık şehir fark etmiyor kiolsun aylıkta bulunur, istanbulda en ucuz kira fiyatı kac ki suan 😅 izmirde 1+1 ler bile 25k suan
İki sene sonra altın işi tamamen biter düğünlerde zarflı paraya dönerler. 😁😁O ayrı tabi ben en küçükten bahsettim çeyrek
Tam anlamıyla borsa gibi bende geçen sene öğrendim, otelci olmayan adam dünyanın her yerinde net kazıklanır.Serbest piyasa
Kesinlikle orası öylr düğünde anlamdız olur o zaman nikah yap geçİki sene sonra altın işi tamamen biter düğünlerde zarflı paraya dönerler. 😁😁
Evet ama başka çarede yok yılı bişeybizim ülkede yasamak cok mantıklı degil suan ya, yani ev falan senin değilse sıkıntı, kira ve faturalar gittimi geriye birsey kalmıyor zaten
Benim arkadaş öyle yaptıKesinlikle orası öylr düğünde anlamdız olur o zaman nikah yap geç
Selametle dostDostlar benden bu kadar muhabbetiniz şen olsun. Herkese iyi geceler
iyi geceler reis iyi uykular, sağlıcakla kal seviliyorsunDostlar benden bu kadar muhabbetiniz şen olsun. Herkese iyi geceler
Sabah oldu iyi sabahlarDostlar benden bu kadar muhabbetiniz şen olsun. Herkese iyi geceler
DogruMetin @butragueno nin bir sözü var her konu ile dalga geçilmez diye sana onu armağan ediyorum
Benim düşünvemde net öyleBenim arkadaş öyle yaptı
Zaten seni sevip sayan evine hayirli olsuna gelirken altiniyla gelir salon tamamen gereksiz bence
Ne zaman yanlış lafımızı gördün kanka
İyi geceler reis takma kafaya çok canın sıkılırsa tümbete bak belki eklenir 😅Dostlar benden bu kadar muhabbetiniz şen olsun. Herkese iyi geceler