- 18,515
- 16,838
- 113
Açcan mı rollSana mı dedim bilader
Açcan mı rollSana mı dedim bilader
İse gidiyorum dostum eyvallah sorduğun içinAçcan mı roll
Senin durumlar bugün iyi gibi ulaşmıyom o yüzden aklında birisi varsa söyle ona ulasalımGecmis olsun kanka kaza yapmissin millet kurban keser sen roll actiriyon kumarcidanda bu beklenirdi
Tebrikler Kesene bereket dostum musaitim@Saulalvarez @Fterim1905 @Valenciennes @Metings1905 roll açar mısınız müsait misiniz ufak bi kazandım 250şer roll açtırmak istiyorum
Zaten actırmıcaktımİse gidiyorum dostum eyvallah sorduğun için
Aman Allahımİse gidiyorum dostum eyvallah sorduğun için
Teşekkürler dostumZaten actırmıcaktım
Bilgileri paylaş dostTebrikler Kesene bereket dostum musaitim
ATEŞLE@Saulalvarez @Fterim1905 @Valenciennes @Metings1905 roll açar mısınız müsait misiniz ufak bi kazandım 250şer roll açtırmak istiyorum
Ferdi havadan para geliyor rovasata çekiyon dünyanın sonu mu geldi dost noldu. 🥹😁😁İse gidiyorum dostum eyvallah sorduğun için
200 e 25 bjn alırsın yineTebrikler Kesene bereket dostum musaitim
Bilgileri pasla dostATEŞLE
Jojodaan gelenle eurolig tuttu iste la kasamzi var şukur aynen valencines gelir o yaparSenin durumlar bugün iyi gibi ulaşmıyom o yüzden aklında birisi varsa söyle ona ulasalım
Almak mesele değil sonrasını merak ediyormusun 🤣200 e 25 bjn alırsın yine
@Mrlbra @Metings1905 bunlar vurdu zatenJojodaan gelenle eurolig tuttu iste la kasamzi var şukur aynen valencines gelir o yapar
Geçmiş olsun dost yeni farkettim. Ben de geçen ay domuza çarptım 50 bin masraf çıkarttı namussuz hayvan 🥹Bilgileri pasla dost
Ngu da olabilir egecigimSenin durumlar bugün iyi gibi ulaşmıyom o yüzden aklında birisi varsa söyle ona ulasalım
Hayret bugün vuran vurana ama bizi anan yok nerdesiniz la @Mrlbra @Metings1905@Mrlbra @Metings1905 bunlar vurdu zaten
Gerci kan davaniz vardiNgu da olabilir egecigim
Tmm patlarsa bende olursa paslasırız veya tam tersi ben patlarsam gene haberleşiriz 😅Jojodaan gelenle eurolig tuttu iste la kasamzi var şukur aynen valencines gelir o yapar