- 18,515
- 16,838
- 113
Var var sağ ön fardan yaptık kazayı airbag patladı ak kasko vs varNe arabası gerçek mi kasko isgorta işi vardır inş
Var var sağ ön fardan yaptık kazayı airbag patladı ak kasko vs varNe arabası gerçek mi kasko isgorta işi vardır inş
İyi geçmiş olsun allah beterinden korusun aga 🤲🏻Var var sağ ön fardan yaptık kazayı airbag patladı ak kasko vs var
Amin hepimizin inşallah bayram öncesi araçsız kaldık bi o sıkıntı onu da bayiden ikame çözmeye çalışıyoruz bakalım başka bir sıkıntı yok şükür 😅İyi geçmiş olsun allah beterinden korusun aga 🤲🏻
Geçmiş olsun egecimVar var sağ ön fardan yaptık kazayı airbag patladı ak kasko vs var
Teşekkürler distinncimGeçmiş olsun egecim
Bu görseli birgün hatırlatırım dost@Saulalvarez @Fterim1905 @Valenciennes @Metings1905 roll açar mısınız müsait misiniz ufak bi kazandım 250şer roll açtırmak istiyorum
İban at dostBu görseli birgün hatırlatırım dost
Sağol dost uyucam valla makarasina dedimİban at dost
Ula nova 😁 roll yap ne uyumasıSağol dost uyucam valla makarasina dedim
Sen biliyosun dost seni yazmaya gerek yok dm sana hep açık cep aynı cepSağol dost uyucam valla makarasina dedim
Köle gibi çalışıyoruz maaş yatmıyor aw sistemi canımızı sikti canım sikilinca uykum geliyor 7 kuşak böyleymiş aileden gelme bı hastalıkUla nova 😁 roll yap ne uyuması
Attık ya olum sana evi üstüne mi yapıcazNasıp değilmiş iyi forumlar herkese
Seviliyorsun dostSen biliyosun dost seni yazmaya gerek yok dm sana hep açık cep aynı cep
Gecmis olsun kanka kaza yapmissin millet kurban keser sen roll actiriyon kumarcidanda bu beklenirdi@Saulalvarez @Fterim1905 @Valenciennes @Metings1905 roll açar mısınız müsait misiniz ufak bi kazandım 250şer roll açtırmak istiyorum
Belli zamandan sonra ezbere yaşıyoruz hayatı🥹Köle gibi çalışıyoruz maaş yatmıyor aw sistemi canımızı sikti canım sikilinca uykum geliyor 7 kuşak böyleymiş aileden gelme bı hastalık
Sana mı dedim biladerAttık ya olum sana evi üstüne mi yapıcaz
Sağol kankamGeçmiş olsun dostum Allah beterinden korusun @egehandro