Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,494
10,325
113
Metin parayı bulmuş yine ortalıkta yok:)

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,494
10,325
113
Geçen aldigu zman dm attık huyumuz olmasada cevap vermedi. 2 gün sonra konuya etiket attık takılıyordu yine cevap vermedi. Oysa ki zamanında tüm dm lerine cevap vermistik
Malesef para ve kumar birleşince insanlar değişkenlik gösterebiliyor o yüzden çok da şeee etme

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Büyüklük en alaka aw skor saniye saydırsn insanlardan nefret ediyorum sadece
Bosu bosuna spam flood ya neye yariyor hala çözemedim. En krali recepti baskandan fazla mesaji vardi. Banlandi tekrar yeni hesapla yine baskani gecti 🤣

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Bosu bosuna spam flood ya neye yariyor hala çözemedim. En krali recepti baskandan fazla mesaji vardi. Banlandi tekrar yeni hesapla yine baskani gecti 🤣
Saniyede bir mesajdan hesap et işre puahajah

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,424
12,439
113
Adam 20-25k vurdu olum sanki sende vurduğu gün diyince 500-600k aldı
Mesele ne kadar vurduğu mü sence. Adama dm atmışım olablir o gün belki 50 dm gelmiş görmemiştir eyvallah. Aradan 3 gün geçmiş farklı konularda geziniyor niye cevap vermiyorsun diye etiket atıyorum yine cevap vermedi. En son inat ettim 20 etiket attım ki cevap verdi. Mesele cevap vermemesiydi 3 gün sonra bile

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Mesele ne kadar vurduğu mü sence. Adama dm atmışım olablir o gün belki 50 dm gelmiş görmemiştir eyvallah. Aradan 3 gün geçmiş farklı konularda geziniyor niye cevap vermiyorsun diye etiket atıyorum yine cevap vermedi. En son inat ettim 20 etiket attım ki cevap verdi. Mesele cevap vermemesiydi 3 gün sonra bile
Ben cevap vermesine mi bişey dedim cümledeki pokerden VURGUN yaptığı dediğin kelimeye dedim VURGUN değil olsa olsa VURdur

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Namussuzun saçına ak düşmezmiş