- 12,429
- 12,444
- 113
Bana rol takipleten hayat size ne yapmaz ki
En büyük sensin kemal abi1tlm yok ama rol takip etmem
Büyüklük en alaka aw skor saniye saydırsn insanlardan nefret ediyorum sadeceEn büyük sensin kemal abi
Benim için ego tatmini nden başka bişey değilBüyüklük en alaka aw skor saniye saydırsn insanlardan nefret ediyorum sadece
Olsun yinede Kemal abimizsin senBüyüklük en alaka aw skor saniye saydırsn insanlardan nefret ediyorum sadece
Pokerden vurduğu gün gözümden düştü oMetin parayı bulmuş yine ortalıkta yok![]()
Hadi ya kaç ytl vurdu kaçtıPokerden vurduğu gün gözümden düştü o
Geçen aldigu zman dm attık huyumuz olmasada cevap vermedi. 2 gün sonra konuya etiket attık takılıyordu yine cevap vermedi. Oysa ki zamanında tüm dm lerine cevap vermistikHadi ya kaç ytl vurdu kaçtı
Malesef para ve kumar birleşince insanlar değişkenlik gösterebiliyor o yüzden çok da şeee etmeGeçen aldigu zman dm attık huyumuz olmasada cevap vermedi. 2 gün sonra konuya etiket attık takılıyordu yine cevap vermedi. Oysa ki zamanında tüm dm lerine cevap vermistik
Adam 20-25k vurdu olum sanki sende vurduğu gün diyince 500-600k aldıPokerden vurduğu gün gözümden düştü o
Bosu bosuna spam flood ya neye yariyor hala çözemedim. En krali recepti baskandan fazla mesaji vardi. Banlandi tekrar yeni hesapla yine baskani gecti 🤣Büyüklük en alaka aw skor saniye saydırsn insanlardan nefret ediyorum sadece
Saniyede bir mesajdan hesap et işre puahajahBosu bosuna spam flood ya neye yariyor hala çözemedim. En krali recepti baskandan fazla mesaji vardi. Banlandi tekrar yeni hesapla yine baskani gecti 🤣
Mesele ne kadar vurduğu mü sence. Adama dm atmışım olablir o gün belki 50 dm gelmiş görmemiştir eyvallah. Aradan 3 gün geçmiş farklı konularda geziniyor niye cevap vermiyorsun diye etiket atıyorum yine cevap vermedi. En son inat ettim 20 etiket attım ki cevap verdi. Mesele cevap vermemesiydi 3 gün sonra bileAdam 20-25k vurdu olum sanki sende vurduğu gün diyince 500-600k aldı
Ben cevap vermesine mi bişey dedim cümledeki pokerden VURGUN yaptığı dediğin kelimeye dedim VURGUN değil olsa olsa VURdurMesele ne kadar vurduğu mü sence. Adama dm atmışım olablir o gün belki 50 dm gelmiş görmemiştir eyvallah. Aradan 3 gün geçmiş farklı konularda geziniyor niye cevap vermiyorsun diye etiket atıyorum yine cevap vermedi. En son inat ettim 20 etiket attım ki cevap verdi. Mesele cevap vermemesiydi 3 gün sonra bile
Vurgun demedim pokerde vurduğu gün dedimBen cevap vermesine mi bişey dedim cümledeki pokerden VURGUN yaptığı dediğin kelimeye dedim VURGUN değil olsa olsa VURdur
O vuramaz vurdururVurgun demedim pokerde vurduğu gün dedim
Analiz desen var tespit desen o da var, tecrübe desen ziyadesiyle var 👏👏Namussuzun saçına ak düşmezmiş