Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
O diğer arkadaşın yaptığı şova katıldığın mesaj bu.
Bu konunun içinde adama dm attığını söyleyen tek kişi vardı o kişi de bendim.

Diğer arkadaş kırmızı çizgi istemiş ona bi kırmızı çizgi çektim bende
Ben eğer sana kendimi açıklayacaksam bu konuda ve sen benim sana böyle bir şey diyeceğimi düşünebilecek potansiyeldeysen zaten arkadaş olmamızın bir anlamı yok, ayrıca @Mrlbra sana ne yazdım ben ege yermi 300 mesajlı adam tassak geciyo diye. Yani şu cümleden anla ki seninle alakası bile yok yazdıgımın ama çocuk gibi davranıyorsun sen bilirsin

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Ben eğer sana kendimi açıklayacaksam bu konuda ve sen benim sana böyle bir şey diyeceğimi düşünebilecek potansiyeldeysen zaten arkadaş olmamızın bir anlamı yok, ayrıca @Mrlbra sana ne yazdım ben ege yermi 300 mesajlı adam tassak geciyo diye. Yani şu cümleden anla ki seninle alakası bile yok yazdıgımın ama çocuk gibi davranıyorsun sen bilirsin
Doğru yazdı

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Yahu kardeşim konuda bir tek dm atmış kişi ben varım başka bir seçenek yok ki amk

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Valla gönül koyan koysun hic umrumda degil, dünkü o arkadas icin dusuncelerim hala ayni. Damarlarimiz sert cizgilerimiz net, ben genel dusuncelerimi soyledim. Hedefim egenin karakteri vesaire degildi, zaten karakterinden suphem olsaydi yakinlik kurmam uzak dururum direkt. Dahada lafim yok

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Konuda her gün 7-10 olay olup kavga çıkıyor yazık ediyorsunuz kendinize herkesin kalbi temiz inanıyorum

• Beğen
Tepkiler: ngu

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Yahu kardeşim konuda bir tek dm atmış kişi ben varım başka bir seçenek yok ki amk
Seninle kişisel bi derdim olsa o konu bu konu açığını hatanı şunu bunu kovalamam direkt zaten çıkar karşına söylerim bence sen bunu sana söyleyebilmemi düşündüren nedir sana onu düşün

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Valla gönül koyan koysun hic umrumda degil, dünkü o arkadas icin dusuncelerim hala ayni. Damarlarimiz sert cizgilerimiz net, ben genel dusuncelerimi soyledim. Hedefim egenin karakteri vesaire degildi, zaten karakterinden suphem olsaydi yakinlik kurmam uzak dururum direkt. Dahada lafim yok
Roll bıtınce etiket at çökelim

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
La bizde dustuk @Calypso13 nun sakasina, adamla muhabbetimi kestik, olur boyle seyler takilmamak lazim. Hos ben direkt calipsonun ismini verdim adam online olursa ona sovecek orasi ayri😅

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Seninle kişisel bi derdim olsa o konu bu konu açığını hatanı şunu bunu kovalamam direkt zaten çıkar karşına söylerim bence sen bunu sana söyleyebilmemi düşündüren nedir sana onu düşün
Muhabbetim olan bir insansın diye zaten tartışmadım ve direkt mesafe koydum.
Ettiğiniz kelimelerin ucunu düşünmüyorsunuz, hedef ben değilsem bile koyduğunuz topluluğun içine alıp gene aynı lafı bana etmiş oluyorsunuz.
Kaldı ki ben ihtiyacım olduğunu vermese bile şansımı denemek için yazdığımı söyledim.
Benim haricimde adama dm atıp da kendi karakterine laf uzanınca sessiz kalan birisi varsa eğer içimizde kendisini sorgulasın.

Bu çocukluk vs değil sadece tartışmak istememek, yoksa hepiniz biliyorsunuz ki dobra birisiyim lafımı da esirgemem tartışmaya da sonuna kadar girerim.
Benden değer görmüş birisi olduğun için bunları yaşamadık

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Ettiğiniz kelimelerin ucunu düşünmüyorsunuz, hedef ben değilsem bile koyduğunuz topluluğun içine alıp gene aynı lafı bana etmiş oluyorsunuz.
Kaldı ki ben ihtiyacım olduğunu vermese bile şansımı denemek için yazdığımı söyledim.
Benim haricimde adama dm atıp da kendi karakterine laf uzanınca sessiz kalan birisi varsa eğer içimizde kendisini sorgulasın.

Bu çocukluk vs değil sadece tartışmak istememek, yoksa hepiniz biliyorsunuz ki dobra birisiyim lafımı da esirgemem tartışmaya da sonuna kadar girerim.
Tamam kardeşim biz güzel bir şekilde aramızdaki arkadaşlığı bitirip gerçek bir mesafe koyalım, umarım herşey senin için iyi olur

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
La bizde dustuk @Calypso13 nun sakasina, adamla muhabbetimi kestik, olur boyle seyler takilmamak lazim. Hos ben direkt calipsonun ismini verdim adam online olursa ona sovecek orasi ayri😅
Kardeşim sen dün şaka mı yaptın?
Veya olay aynı olay mı?
Zaten muhabbetin başı senin boş konuşmalarından çıkıyor, sanane milletin karekterinden şeyinden işine gelen bir şey yoksa hakaret etmezsin kimseye.
Senin hedefin ben olsam da olmasan da sende o topluluğa alenen sokuyorsun ve seninle bir diyaloğumuz da yok.

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113

Ege kardeşim bak inanirsin inanmazsin orada benim hedefim sen degildin, lavugun nickname inide hatirlamiyorum simdi. Lavugun yaptigi muhabbete kuruldum genel gecer yardirdim, senin karakterinden suphem olsa zaten senle samimi olmayi birak hic muhabbete bile girmem. Ama yinede farkinda olmadan kirdiysam incittiysem ozur dilerim, daha nediyim aw

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Ege kardeşim bak inanirsin inanmazsin orada benim hedefim sen degildin, lavugun nickname inide hatirlamiyorum simdi. Lavugun yaptigi muhabbete kuruldum genel gecer yardirdim, senin karakterinden suphem olsa zaten senle samimi olmayi birak hic muhabbete bile girmem. Ama yinede farkinda olmadan kirdiysam incittiysem ozur dilerim, daha nediyim aw
Eyvallah sorun yok tamamdır

• Beğen
Tepkiler: ngu