- 22,435
- 23,079
- 113
Siz nasıl batıştınız aw@ferdikadıoğlu urganım benım
Siz nasıl batıştınız aw@ferdikadıoğlu urganım benım
La 750 çektim 550 adama attım param yok maalesef keşke olsaBu Ferdi’de bi para özgüveni var
Sen 750 çeksen 550 atmszsın 250 atar kalanı yarın gece 1 de dersin yeme bizi laLa 750 çektim 550 adama attım param yok maalesef keşke olsa
Artık çok değiştimSen 750 çeksen 550 atmszsın 250 atar kalanı yarın gece 1 de dersin yeme bizi la
Alırken mı verirken mıArtık çok değiştim
Allaj şifa versinArtık çok değiştim
Sen bu saate kalmazdın laAllaj şifa versin
Uyumadan gitcem bugün 1 saate işe gitcem zaten bugün moralim bozuk uyumucamSen bu saate kalmazdın la
Iyı bakalımUyumadan gitcem bugün 1 saate işe gitcem zaten bugün moralim bozuk uyumucam
Adamın bırı dıyordu erkeklerın adet donemı parasız oldukları dönem çok haklı amk ne morel var ne bşey varUyumadan gitcem bugün 1 saate işe gitcem zaten bugün moralim bozuk uyumucam
Dediğimi yapSessizce bekliyoruö
Çavuş hazırola geçmiyo 5 gündürAdamın bırı dıyordu erkeklerın adet donemı parasız oldukları dönem çok haklı amk ne morel var ne bşey var
Fix ayın son haftası ay sonu işte nisana girince normale dönerAdamın bırı dıyordu erkeklerın adet donemı parasız oldukları dönem çok haklı amk ne morel var ne bşey var
Banada şöle bende yapamDediğimi yap
NoDediğimi yap
En az kullandığın parmağın hangisiBanada şöle bende yapam
Dostum fırın sana mı ait usta misin?Fix ayın son haftası ay sonu işte nisana girince normale döner
Bana aitDostum fırın sana mı ait usta misin?
Co-FounderDostum fırın sana mı ait usta misin?
Fırın değil pastaneDostum fırın sana mı ait usta misin?