- 22,435
- 23,079
- 113
%51 ve 49Bence enayilik kanki
Ne tecrübesi
%51 ve 49Bence enayilik kanki
Ne tecrübesi
Ulan ege şu adama bu yapılır mıaynen ama geç gittik yav ben konuşuyordum yazıldığım zaman diyo
yaşı tam belli değil
Karakterden verdık 3 kıloevet ama zayıflamışsın görüşmeyeli
adam bütün köyü yedi Ankara pavyonundaUlan ege şu adama bu yapılır mı
Şimdi kartı yavaşça yere bırak ve ordan uzalaş
Ankara pavyonda da yemicekse nerde yicek egecim 😀adam bütün köyü yedi Ankara pavyonunda
Yuvarlaniyoruz agacim seni sormali. Parayi bulursak kryifleniriz de zor bu ara@Calypso13 sen nasılsın dostum
Şükür diyelim yasioz nefes alioz ailemizle mutluyuz yetioYuvarlaniyoruz agacim seni sormali. Parayi bulursak kryifleniriz de zor bu ara
Allahtan hepsini yemeye ömrü yetmemiş 😅 şu an bi şeyi yiyebilecek vaziyette değil 😅Ankara pavyonda da yemicekse nerde yicek egecim 😀
Dilber evin barkın yok mu?adam bütün köyü yedi Ankara pavyonunda
Oyle tabi canim herkesin inanci kendine, farkli dusunceye sahip olsamda inan adama saygım vardir herzamanIslamiyete gore oyle degil. Benim hicbir dini inancim yok ama inananlar icin kalbim temiz yeter diye bir sey olmuyor demek istedim. Neyse salalim din muhabbetini
Allah uzun omur versin. Hedefimiz birakmak herkes icin bunu diliyorumŞükür diyelim yasioz nefes alioz ailemizle mutluyuz yetio
Paradan gulmuo sansimiz da evladimiz yetiyor bize
İnşallah sende bulursun bulunca terket bu bahsi
JayJay vardı iyiki dinlemisim dersin ilerde parayı bulup gittiginde
Avukatı da içeri almışlar aDilber evin barkın yok mu?
Hep aklımda duruyorsun
Gelip de yanağımı sıkacağına
Hep canımı sıkıyorsun
Onunda yok zaten kankaIslamiyete gore oyle degil. Benim hicbir dini inancim yok ama inananlar icin kalbim temiz yeter diye bir sey olmuyor demek istedim. Neyse salalim din muhabbetini
nasılsın canımAvukatı da içeri almışlar a
@Mrlbra dm attı şimdi kıskandım diyeBana kendini anlattirma kadim dostum
Sadece taraf bahsi aqq alt üst 2 ihtimalli galibiyet bile kabul etmiyor 3 maça salladım bendeyaw ne biliyim 3 ay süresi var bayadır alamadım ben o bonusu süresi dolsun diye bekliyom, unutmusum eee yok gibi birşey işte 1.40 3 maç bulursun sen 🤣
İyidir bebegim sen nasılsınnasılsın canım
5400ü sıfırlayan birini neden kıskanayım puajah@Mrlbra dm attı şimdi kıskandım diye
Ekremın mıAvukatı da içeri almışlar a