- 22,435
- 23,079
- 113
Enayilik yaptık diyelim yada tecrübeAsıl sana ne oldu sen iyiydin sen niye bu kadar kaybettin
Hırs mı yaptin
Enayilik yaptık diyelim yada tecrübeAsıl sana ne oldu sen iyiydin sen niye bu kadar kaybettin
Hırs mı yaptin
Iste sence diyince olmuyor kanka :dOyle dusunmemek lazim yaw, allah la kul arasina girilmez. Herkesin gunahida kendine sevabida kendine, kalp temizligi herseyden onemli bence gerisi faso fiso tiri viri
İns toplarsın kankiEnayilik yaptık diyelim yada tecrübe
Atam vefat ettikten 1 sene sonra mı çıkartmışyok olmuyo her işlem için şubeye veya nfc istiyor
dedemin kimlik kağıttan ak 1939 yılından beri aynı belki
Bencede gayet iyi biri Allah sayıları çoğaltsinKötü biri degil metin düzgün biri
Sadece bazen gereksiz goygoy alio onun dışında iyi biri
Toparlamak kolay kötü sayılmam şuan zaten bayaa iyi durum hattaİns toplarsın kanki
Sende düzgün adamsın
Allah işini rast getirsin
yok ya daha iyi havale yapılmaması şu an 20K roll moll açarımŞuan egedekı parayı görüp atamama titremesi var ya allah düşmana vermesin
Yaw bu benim dusuncem, yaniliyorda olabilirim %100 dogrudur demiyorum, yanlissada allah bilir, bedeli neyse oderizIste sence diyince olmuyor kanka :d
Dede dedeyi çeker mantıklı 👍Gates 1000e girilir
Dede dedenin maaşına 1000 atar
Biz nasılız aliİns toplarsın kanki
Sende düzgün adamsın
Allah işini rast getirsin
aynen ama geç gittik yav ben konuşuyordum yazıldığım zaman diyoAtam vefat ettikten 1 sene sonra mı çıkartmış
Daha iyisi olsu. İnşallahToparlamak kolay kötü sayılmam şuan zaten bayaa iyi durum hatta
Bence enayilik kankiEnayilik yaptık diyelim yada tecrübe
@Mrlbra bak aramız duzeldı kankamla ben kavgacı degılım kıncı degılım senlede düzelir aramız zamanlayok ya daha iyi havale yapılmaması şu an 20K roll moll açarım
bende hesapta para olunca 10 oran 20K falan çok oluyo öyle hatalar.
En kötü sabah ödemeyi yapacam işte
Kardeşim ben seni kastederek söylemedim genel diyorum senlik bir şey yok rica edicem kişisel algılamaGidiyorum kusura bakmayın dostlar size değil bunlar
Ben ege değilim silersem sileriö@Mrlbra bak aramız duzeldı kankamla ben kavgacı degılım kıncı degılım senlede düzelir aramız zamanla
evet ama zayıflamışsın görüşmeyeli@Mrlbra bak aramız duzeldı kankamla ben kavgacı degılım kıncı degılım senlede düzelir aramız zamanla
Islamiyete gore oyle degil. Benim hicbir dini inancim yok ama inananlar icin kalbim temiz yeter diye bir sey olmuyor demek istedim. Neyse salalim din muhabbetiniYaw bu benim dusuncem, yaniliyorda olabilirim %100 dogrudur demiyorum, yanlissada allah bilir, bedeli neyse oderiz
Bana kendini anlattirma kadim dostumBiz nasılız ali
karakter olarakevet ama zayıflamışsın görüşmeyeli