- 38,623
- 38,750
- 113
Adam 1xbetin herşeyını biliyor 😄Uygulamayı ındırmen lazım
Adam 1xbetin herşeyını biliyor 😄Uygulamayı ındırmen lazım
O ney laaaa neyin nesi bu olayUygulamayı ındırmen lazım
1xbet kullanıyorsun muO ney laaaa neyin nesi bu olay
Evet1xbet kullanıyorsun mu
Şu ekrana gel uygulama hepsını yesıl yap hedıye seklı çıkıcak en altta kod veriyor
Ne veriyor ortalama ben hic yapmadım bunuŞu ekrana gel uygulama hepsını yesıl yap hedıye seklı çıkıcak en altta kod veriyor
Düzenli oynuyorsan felan 3 ayda 1 500 kod veriyorNe veriyor ortalama ben hic yapmadım bunu
kanka uygulamayı indiriyorsun ordan üst menüde "diger" secenegi var en sağda, oraya tıklayınca bir sayfa gelcek, o sayfada hesap güvenliği diye birşey var. İki adımlı doğrulama falan aktif edip tüm güvenlik koşullarını yerine getirdiğinde hediye kutusu cıkıyor, 3 ay da bir yatırımına göre o hediye kutusundan bonus alıyorsun, çevrim falan filan hiç bi kosul yokO ney laaaa neyin nesi bu olay
13 nisan diyon aqqŞu ekrana gel uygulama hepsını yesıl yap hedıye seklı çıkıcak en altta kod veriyor
Telefon numaranın sonuyla şarjın aynı metinŞu ekrana gel uygulama hepsını yesıl yap hedıye seklı çıkıcak en altta kod veriyor
Metinin 90 gün o zaman doluyomus13 nisan diyon aqq
540 verıyor en fazlakanka uygulamayı indiriyorsun ordan üst menüde "diger" secenegi var en sağda, oraya tıklayınca bir sayfa gelcek, o sayfada hesap güvenliği diye birşey var. İki adımlı doğrulama falan aktif edip tüm güvenlik koşullarını yerine getirdiğinde hediye kutusu cıkıyor, 3 ay da bir yatırımına göre o hediye kutusundan bonus alıyorsun, çevrim falan filan hiç bi kosul yok
Şimdi yapsam alabilir miyim yanikanka uygulamayı indiriyorsun ordan üst menüde "diger" secenegi var en sağda, oraya tıklayınca bir sayfa gelcek, o sayfada hesap güvenliği diye birşey var. İki adımlı doğrulama falan aktif edip tüm güvenlik koşullarını yerine getirdiğinde hediye kutusu cıkıyor, 3 ay da bir yatırımına göre o hediye kutusundan bonus alıyorsun, çevrim falan filan hiç bi kosul yok
Ula 90. Gün ozaman benim herkezın farklı13 nisan diyon aqq
Heeee hemen yapalım son 2 ayda bayağı yatırım varMetinin 90 gün o zaman doluyomus
son 3 ayda yatırımın varsa yesŞimdi yapsam alabilir miyim yani
AlırsınŞimdi yapsam alabilir miyim yani