- 15,762
- 16,640
- 113
Hamallık
ne yapim kanka yeni geldim anlamadım mevzuyu@Naruto sende yap la, sende alırsın
Aldın mı kodumuzuŞimdi yapsam alabilir miyim yani
tamam kankam olurEkli dosyayı görüntüle 755322
kanka şu adımları izle, 1xten bonus alırsın, son 3 ay da ki yatırım miktarına göre veriyor.
Noldu 50 sayfaSiz almicakmıydınız paraya aga kim vardı konuda bana cvp yazan
@Mrlbra @Blackpearl1903 @Metings1905 sizdiniz
Konunun basında egehamdro vardı bişi yazmadı barriosta bunda bişey yok ekside dedi
Ne sözü bekliyorsun ptrDahada bu sözün üstüne birşey demiyorum konudan sadece @Mrlbra cvp nı bekliyorum
iki kelimeReis sen söyle kime yapiyim sence yapılır mı adam gelip kendini savunamadı surda 50 resim attı ucak atıyo ufo atıyo ama kupon atamıyo millet hala savunuyor pes ettim ben sadece @Mrlbra gelsin iki kelime yazsın yazmicam daha konuya
10k bastım kardeşim paylaşayım mı ne vereceksin?Neyse dostlar herşeyden bağımsız bir soru sorayım size bir kuponu atmak mı zor atmamak mı zor
Buyursun gelsin butra bırada 16 k var hemen atayım ona kendine güvenende atsın 16 k yı istiyorsa cistak atsın kupon ortaya atılırsa helali hoş olsun yoksa ben slırım buyur hodri meydan
Az geldi 2 kelime daha yaziki kelime
Sen paylaşma birader her konuyada ziplama burda10k bastım kardeşim paylaşayım mı ne vereceksin?
Noluyo o benim multimSen paylaşma birader her konuyada ziplama burda
Noldu burdaAz geldi 2 kelime daha yaz
Multine söyle ağır olsunNoluyo o benim multim
Aynı ya değişen bişey olmadı konu aydınlığa kavuşmadı ama biz karanlığa gömüldükNoldu burda
Ne diyorsun dostum sorun ne iki gırgıra gelmiyorsunuzSen paylaşma birader her konuyada ziplama burda
SebeğMultine söyle ağır olsun
Olum onu mu diyorum 50 sayfa var benim nasıl bir iki kelime yazmam lazımAynı ya değişen bişey olmadı konu aydınlığa kavuşmadı ama biz karanlığa gömüldük
Dost o konuyu zor kapattık aman tekrar açılması diyeNe diyorsun dostum sorun ne iki gırgıra gelmiyorsunuz