Dostum boşuna geriliyorsun boşver bırak artık konunun peşini kuponu at dediğin adam senle iddayaya girmemiş ki millet girmişNeyse dostlar herşeyden bağımsız bir soru sorayım size bir kuponu atmak mı zor atmamak mı zor
Buyursun gelsin butra bırada 16 k var hemen atayım ona kendine güvenende atsın 16 k yı istiyorsa cistak atsın kupon ortaya atılırsa helali hoş olsun yoksa ben slırım buyur hodri meydan
Salla geç senin istediğin çıkmaz konudaNeyse dostlar herşeyden bağımsız bir soru sorayım size bir kuponu atmak mı zor atmamak mı zor
Buyursun gelsin butra bırada 16 k var hemen atayım ona kendine güvenende atsın 16 k yı istiyorsa cistak atsın kupon ortaya atılırsa helali hoş olsun yoksa ben slırım buyur hodri meydan
Bilirkişi konuştu kapandı konuSabahtandır çok kastınız kupon konusunu kapatalim
O da yok ortadaDahada bu sözün üstüne birşey demiyorum konudan sadece @Mrlbra cvp mı bekliyorum
@ngu nun bir F12 tuşuna basmasına bakar kaybedersin 🤣Neyse dostlar herşeyden bağımsız bir soru sorayım size bir kuponu atmak mı zor atmamak mı zor
16K nin 6siyla roll yap kral ol 😁😁😁Dahada bu sözün üstüne birşey demiyorum konudan sadece @Mrlbra cvp nı bekliyorum
Bu arada Hayro size göre daha haklı kupon sahibine güvenip iddaaya giriyorsunuz kupon ortada yoksa kazanan o olur@Hayroo mola ver bıraz
Duydun tabi 16K 😅Bu arada Hayro size göre daha haklı kupon sahibine güvenip iddaaya giriyorsunuz kupon ortada yoksa kazanan o olur
Bunun şerefine rolNeyse dostlar herşeyden bağımsız bir soru sorayım size bir kuponu atmak mı zor atmamak mı zor
onu diyorum işte, az biraz yazılım ve kodlama bilen insan için çok kolay editler bunlar, böyle bir ortam ve kosulda iddaaya girilmez bir kupon üzerinden, iddaanın ortaya atılması yanlış, iddaaye giren varsa onların yaptığıda yanlıs 🤣@ngu nun bir F12 tuşuna basmasına bakar kaybedersin 🤣
Abuzer bugün çok düşman kazandın he 😁😁Bunun şerefine rol
Kardeşim canımı sıkma bu forumda parayla düşüncesi değişmeyecek 3-4 adamdan biriyim iyi forumlarDuydun tabi 16K 😅
Demkkı insanları para ile satın alamazsın bunu öğren ptr carmeloŞunuda son söylemeden geçmeyim dümen yapan adamı ne kadar hayretler içerisindeyim kimsede acaba bu niye atmıypr diye sorgulamaz mı ya vallahi pes beyler şaşırdım kaldım size para dağıtıcam diom hala adamı savunuyonuz adam kendisini bu kdar savunmadı 😂