http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
1743106403523.png

bakın dostlar normalde bu kuponun tutarı 1k idi , f12 ye basarak kaynak kodtan değiştirdim ve 100k yaptım, burdan görselle falanla filanla iddaa olmaz sacmalamayın gözünüzü seviyim 🤣

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Neyse dostlar herşeyden bağımsız bir soru sorayım size bir kuponu atmak mı zor atmamak mı zor
Buyursun gelsin butra bırada 16 k var hemen atayım ona kendine güvenende atsın 16 k yı istiyorsa cistak atsın kupon ortaya atılırsa helali hoş olsun yoksa ben slırım buyur hodri meydan

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Neyse dostlar herşeyden bağımsız bir soru sorayım size bir kuponu atmak mı zor atmamak mı zor
Buyursun gelsin butra bırada 16 k var hemen atayım ona kendine güvenende atsın 16 k yı istiyorsa cistak atsın kupon ortaya atılırsa helali hoş olsun yoksa ben slırım buyur hodri meydan
Dostum boşuna geriliyorsun boşver bırak artık konunun peşini kuponu at dediğin adam senle iddayaya girmemiş ki millet girmiş

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,940
4,953
113
Salla geç senin istediğin çıkmaz konuda

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Dahada bu sözün üstüne birşey demiyorum konudan sadece @Mrlbra cvp nı bekliyorum

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
@ngu nun bir F12 tuşuna basmasına bakar kaybedersin 🤣

• Haha
Tepkiler: ngu

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,383
29,869
113
Bunun şerefine rol

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Şunuda son söylemeden geçmeyim dümen yapan adamı ne kadar savundunuz hayretler içerisindeyim kimsede acaba bu niye atmıypr diye sorgulamaz mı ya vallahi pes beyler şaşırdım kaldım size para dağıtıcam diom hala adamı savunuyonuz adam kendisini bu kdar savunmadı 😂

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
@ngu nun bir F12 tuşuna basmasına bakar kaybedersin 🤣
onu diyorum işte, az biraz yazılım ve kodlama bilen insan için çok kolay editler bunlar, böyle bir ortam ve kosulda iddaaya girilmez bir kupon üzerinden, iddaanın ortaya atılması yanlış, iddaaye giren varsa onların yaptığıda yanlıs 🤣

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,583
27,703
113
Şunuda son söylemeden geçmeyim dümen yapan adamı ne kadar hayretler içerisindeyim kimsede acaba bu niye atmıypr diye sorgulamaz mı ya vallahi pes beyler şaşırdım kaldım size para dağıtıcam diom hala adamı savunuyonuz adam kendisini bu kdar savunmadı 😂
Demkkı insanları para ile satın alamazsın bunu öğren ptr carmelo